У 35 років стала бабусею і дуже щаслива

Подружжя стало наймолодшими бабусею і дідусем — їх вік здивував всю країну. У них навіть можуть з’явитися правнуки, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

34-річна Дженні і 35-річний Річард Медлам стали бабусею і дідусем. Вони своєю новою роллю задоволені, але зізнаються: підводних каменів виявилося більше, ніж вони очікували.

Минулого року дочка британців Чармейн розповіла, що вона завагітніла від свого хлопця, з яким вона зустрічалася вже два роки. Дівчинці було всього 16 років, але батьки не поспішали лаятися з підлітком. Навпаки, вони були тільки раді допомогти майбутній мамі пройти нелегкий шлях до пологів. Адже Дженні сама стала батьком в 17 років і прекрасно пам’ятає, як на початку нульових вона страждала без підтримки найближчих людей в її житті. Повторювати помилки своїх батьків молода бабуся не хотіла, інформує Ukr.Media.

“Я точно знала, що відчувала Чармейн, коли розповідала мені про вагітність. Але тоді я сказала їй, що це її тіло і її рішення, я підтримаю її в будь-якому випадку. Відтоді Чармейн дуже сильно змінилася, дитина змусила її подорослішати.”

Малятко з’явилася на світ в червні 2021 року. Її назвали Ісла-Мей. Дженні і Річард в захваті: іноді їм здається, що перед ними їх маленька дочка і зараз знову нульові — так вже дівчинка схожа на свою маму. Але варто бабусі і дідусеві вийти на прогулянку, без незручних розмов не обійтися. Незнайомці майже завжди думають, що Ісла — їхня дитина.

Подружжя стали наймолодшими бабусею і дідусем — їх вік здивував всю країну. У них навіть можуть з’явитися правнуки.

“Коли ми гуляємо з Іслою, всі завжди думають, що вона наша дочка. А якщо пояснюємо, що насправді ми бабуся з дідусем, все відразу в шоці. Більшість просто нам не вірить. Втім, я прекрасно розумію, чому люди думають, що ми її батьки, адже нам зовсім небагато за тридцять”.

Бути молодими бабусею і дідусем означає, що у вас значно більше часу на те, щоб любити і балувати своїх онуків. У нас навіть можуть з’явитися правнуки!

Зараз Дженні тільки звикає до ролі бабусі і потихеньку передає свій досвід Чармейн і іншим дочкам • Більше цікавого читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост