Яким був для нас 2021 рік. Загроза військового конфлікту на Сході

Такої критичної ситуації у зоні бойових дій не було ще з 2014 року. Пристрасті розгораються усе з новою і новою силою…. А Росія активно залякує українців  повномасштабним вторгненням у січні 2022 року.  При цьому Зеленський усе більше й більше прагне зустрічі з Путіним у форматі тет-а-тет, що, на думку аналітиків, нічого доброго принести не може, лише ще більше погіршити ситуацію. Взагалі політична обстановка в державі складна, політичні гравці почали включатись у передвиборчу гру, поливають один одного брудом і зовсім не думають про народ. Обіцянок вони не дотримуються, а лише займаються популізмом…. граючи у словесний пінг-понг, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

А тим часом Кремль все більше намагається диктувати свої правила і навіть знахабнів до такої міри, що зажадав від НАТО гарантій, що Україну туди не приймуть.  Його військові брязкають вздовж наших кордонів зброєю, хоча речник Путіна Дмитро Пєсков переконує, що нібито Росія не збирається вчиняти жодних провокацій.

Українські ж політики не щоб об’єднуватися у такій складній ситуації, шукають між собою все більше і більше каменів спотикання, а Президент тусує кадри, не може сформувати біля себе надовго єдину надійну команду. Лише за цей рік на Закарпатті він змінив двох голів ОДА і черговим назначив знову співробітника СБУ.

У обласній раді також відбувається постійна ротація кадрів, змінюються голови, заступники, члени постійних комісій… однак, з іншого боку, хоч ненадовго, та політсили об’єднуються, щоправда, для внутрішніх переворотів, а не для блага людей • Повний текст читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост