Водолази, нацгвардія та поліція шукають 34-річного учасника АТО

Рятувальники, нацгвардійці та поліцейські шукають зниклого 34-річного жителя Ужгородського району Артема Сокола. Про це Суспільному розповіла речниця Нацполіції Закарпаття Ганна Дан. До пошуків долучилися також місцеві жителі.

За її словами, про зникнення 34-річного жителя села Оноківці 27 грудня повідомила дружина чоловіка. Він пішов у розважальний комплекс в селі Невицьке та не повернувся додому, також з ним не було телефонного зв’язку.

Речниця Нацполіції Закарпаття Ганна Дан розповіла Суспільному: за цим фактом одразу відкрили кримінальне провадження і розпочали пошуки, які наразі ще тривають, однак склад пошукових груп уже посилили.

“Долучилися нацгвардійці та рятувальники, також допомагають правоохоронцям небайдужі громадяни та ветерани АТО, — розповіла вона. — Також використовують квадрокоптер, за допомогою якого прочісують територію району, прилеглу територію до лісу та річок. Також обстежують і закинуті приміщення. До робіт залучили і водолазів ДСНС, які перевіряють місцеві водойми”.

ЗакарпатПост