Закарпатець попросив у перехожого закурити, вихопив гаманець і втік

На одній з вулиць Мукачева раніше судимий зловмисник пограбував місцевого жителя, вихопивши в нього гаманець із грошима.

 За лічені хвилини працівники поліції розшукали зловмисника, затримали його та помістили в ізолятор тимчасового тримання

Вчора, 14 січня, ввечері на лінію «102» звернувся 43-річний чоловік. Заявник розповів, що на вулиці Духновича в Мукачеві до нього підійшов незнайомець. Запитуючи, чи не знайдеться в чоловіка цигарок, зловмисник вихопив з куртки потерпілого гаманець із грошима та втік у невідомому напрямку.

Поліцейські Мукачева одразу розпочали пошуки грабіжника, поспілкувалися з можливими свідками злочину та переглянули записи з найближчих камер відеоспостереження. У результаті – 33-річного мукачівця розшукали впродовж півгодини. Раніше судимого зловмисника, який нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, затримали в процесуальному порядку та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За фактом грабежу в поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 ККУ (Грабіж). Вирішується питання про повідомлення мукачівцю про підозру в злочині та обрання йому запобіжного заходу.  

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 

ЗакарпатПост