Гороскоп на тиждень. 17-23 січня 2022 року

Тиждень принесе вам чимало сюрпризів. Це тиждень творчості, несподіваних рішень і раптових спалахів почуттів. Зірки радять більше спілкуватися з оточенням та прислухатися до чужих порад. Ваш успіх залежить від швидкості реакції і довіри долі. Якщо вам підвернувся вдалий шанс або прийшла на розум оригінальна ідея, не варто довго міркувати над планом дій або відкладати задумане. Цей тиждень може подарувати вам той самий унікальний випадок, на який ви марно сподівалися в минулому. Зростає ймовірність щасливої знахідки, осяяння, зустрічі зі старим другом в подорожі.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

ОВЕН

В перший місяць нового року Овнам захочеться обнімашок з рідними і близькими, проводити багато часу у колі сім’ї. І це класний вибір, який допоможе підзарядитися, розпланувати рік та пірнути з головою у роботу. Кохана половинка буде справжньою лапочкою і підтримає вас в будь-якій ситуації. Тому цьому знаку не уникнути успіхів у всіх сферах. Тиждень принесе багато позитивних новин.

ТЕЛЕЦЬ

Робота не вовк і почекає на Тельців до кінця тижня. Тому можна розгулятися на повну, знайти нових друзів, подорожувати, зарядитися позитивною енергією і скласти план на рік. Доля може підкинути вам зовсім неочікуваний виклик, але відмовлятися від нього не варто. Краще відсунути в сторону брудний посуд і домашні справи. Досить витрачати час на рутину!

БЛИЗНЮКИ

Хотіли, щоб справи, зустрічі, розмови зникли в новорічну ніч, як Попелюшка? Ні, не вийде. Новий рік давно минув, а справи нікуди не поділися! Треба мужньо витримати увесь балаган, а потім, з чистою душею, відправитися у подорож мрії. Бажано наодинці, щоб розвіятися і дозволити собі таке, чим не похизуєшся перед друзями і знайомими. Тиждень буде насиченим та цікавим.

РАК

Після бурхливих святкувань час братися за роботу. Хоча вам зараз найбільше хочеться усамітнитись і побути десь наодинці з собою на лоні природи. Утім не вийде. Хоча, першу половину тижня ви трохи перепочините від справ.  Як тільки на картку впаде перша в році зарплата, на душі стане легше. З’явиться натхнення для рішучих кроків. Так і в коханні, захочете – підете на побачення, а ні, то ні.

ЛЕВ

Дім – це моя фортеця. Приблизно так подумають Леви, коли відчують гостру необхідність руйнувати стіни, робити ремонт або просто викидати все зайве з квартири. Не стримуйте себе і буде вам щастя. В роботі та ж ситуація. Вас не спинити і це дійсно круто. Адже за перші тижні року ви створите собі класну репутацію, яка надовго вас прославить.

ДІВА

Відчуйте себе нарешті маленькою капризною дитиною і спілкуйтеся лише з тими, хто подобається, викликає справжній захват та бажання стрибати. Цей тиждень від ваших пустощів пройде тільки цікавіше. Співрозмовники стануть вашим джерелом натхнення і змотивують на грандіозний, але важкий проект. Ну, а що, можна й на роботу мрії зазіхнути, поки у зірок вдалий настрій.

ТЕРЕЗИ

“Гуляй душа” – шепчуть зірки. Треба ж кудись витрачати шалені заробітки. Найкраще вкласти їх у нове житло, ремонт або просто купити милу ароматичну свічку (якщо вже так хочеться спустити всі гроші на брендові наряди). Поки всі ламають голову над списками і цілями, обійміть найрідніших, проведіть час із сім’єю.

СКОРПІОН

Хто-хто, а ви не зможете повалятися на дивані всі вихідні, адже вас розпиратиме від амбіцій, активності і натхнення. Покажіть усім, що вам хочеться чогось нового і цікавого. І отримаєте це, навіть не сумнівайтесь. Підтримають усі ваші проекти рідні та близькі, а на всіляких заздрісників навіть не звертайте уваги. Вони не варті жодних ваших емоцій.

СТРІЛЕЦЬ

Круто буде попрощатися з усім, на що у вас не вистачало ні часу, ні сил у минулому році. Після цього Стрілці розслабляться, та так, що забудуть, коли востаннє виходили з дому. І дарма. Якщо ви зараз не будете втрачати даремно часу, то зумієте втілити в життя практично все, що запланували на цей не лише тиждень, але й місяць.

КОЗЕРІГ

Козероги відчують запах успіху, він буде їм снитися і ввижатися всюди. Не будемо брехати, вам усе вдасться. Тільки завдання, які ви собі поставите, мають бути привабливі, але непрості у виконанні. Оточіть себе активними, діяльними людьми, спілкуйтеся з особистостями-енерджайзерами, і невдовзі станете одним із них.

ВОДОЛІЙ

На початку тижня ви будете трохи загальмованими, але зірки вам це прощають. Тільки благають, не вилазьте з хати. Краще займіться йогою, релаксацією. Словом, саморозвиток – найкращий вибір. У кінці тижня у вас включиться внутрішня обаяшка, яку вже не сховати за жодними стінами. Саме ця якість допоможе зачарувати начальника, друзів, колег і отримати бажане.

РИБИ

Не чекайте нічого від цього тижня і він вразить вас подарунком. В минулому році ви працювали на повну, тому тепер можна відпочити. Єдине, що доведеться робити Рибам – розмовляти, говорити про свої ідеї на увесь світ. Якщо хочеться побути наодинці з собою – їдьте на вихідні на природу • Повний гороскоп читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост