Читайте у свіжому номері газети ЯСНО №3

В Україні хочуть проводити експерименти на дітях

Українські чиновники просто схибилися на щепленнях. Мало того, що через відсутність вакцинації (а на це можуть бути навіть дуже вагомі причини у кожного особисто) масу людей відсторонили від роботи, так вони вирішили переплюнути Європу і взятися за діточок. Більше – у газеті ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Казахстан – не Донбас… І до чого тут Закарпаття

Коли тільки почалися протести в Казахстані й стало відомо про погроми в Алмати, мої знайомі, що змушені були переселитися з Донецька, сказали мені таке: у нас так само починалося з погромів, а потім прийшли з Росії. Про це і більше у газеті ЯСНО.

Хто і за що вбив 37-річну ужгородку

Вбивство 37-річної Габріелли Яцкович із Ужгорода, неабияк сколихнуло е лише Закарпаття, але ы всю Україну.

Моторошні подробиці, які почали з’являтися одна за одною, просто шокують юдей. Нещасну дівчину позбавили життя у власному будинку. Спочатку її били, а потім задушили поліетиленовим пакетом. Тіло поліціанти виявили на горищі. Подробиці – у газеті ЯСНО.

Люди, які намагаються Вас обдурити, часто використовують ці 7 фраз

Ви пам’ятаєте Піноккіо? Так це той самий хлопець, зроблений з дерева, ніс якого ставав довшим кожен раз, коли він обманював. Але в наші часи брехуни зазвичай залишаються безкарними, якщо їх не ловлять на цьому.

Дуже важко точно сказати, що ті чи інші люди – брехуни. Звичайно, деякі з них є досить недолугими шахраями, але ось інших можна назвати справжніми майстрами обману. Найцікавіші деталі – у газеті ЯСНО.

Чи можливе щастя, коли вас люблять, а ви ні?

Життя все розставить на місця. Рано чи пізно…

Минулого тижня в моєму кабінеті сиділа 14-річна дівчинка і поважно розмірковувала про те, що нікого любити сама не збирається. Головним аргументом служили слова її мами, яка попередила доньку про те, що тільки один у стосунках любить. І він – лох. Треба бути тим, хто дозволяє любити себе. Це вигідно та зручно.. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Ґвалтував у гаражі: пенсіонер три місяці глумився над 7-річною дівчинкою

Стали відомі шокувальні подробиці страшного злочину.

На Волині затримали 63-річного чоловіка, якого підозрюють у зґвалтуванні 7-річної дівчинки. Приголомшливі подробиці дитина розповіла своєму батькові, а він уже – копам. Тепер чоловік, який, до того ж, родич потерпілої, – у СІЗО. Більше – у газеті ЯСНО.

Страшна трагедія. 13-річний школяр потонув під час перерви: друзі бачили, але просто пішли на урок

Стали відомі обставини смерті 13-річного хлопця, який під час шкільної зміни провалився під лід та потонув у річці Луга. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Чому паводки  на Закарпатті забирають дитячі життя

Смерть 13-річного Богдана – не перша в області трагедія від великої води

У лісгоспі, на який, за словами родичів, працював підліток та його дорослий напарник, від своєї участі традиційно відмахуються, мовляв, нічого не чули, нічого не знають, ніхто на них не працював. Однак, такий сценарій уже до болю знайомий… На жаль, коли на Тячівщині у 2019 році перекинувся лісовоз із людьми і п’ятеро  чоловіків загинули, реакція лісівників була подібною… Тож що відбувалося насправді? Газета ЯСНО при публікації матеріалу використала дані, які вдалося дістати ВВС. Україна. І одкровення рідних загиблого хлопця, чесно кажучи, шокують. Про це і більше – у газеті ЯСНО.

Нещадні вирубки лісів на Закарпатті щороку провокують страшні паводки

Варварське споживацьке ставлення закарпатців до природи, нещадне нищення лісів, замулення річок чи не щороку стають причиною постійних паводків у краї. Прикро, що від великої води нерідко потерпають, як востаннє, діти. Однак, випадок із Богданом також красномовно підтверджує, що родина не була проти лісозаготівель. Більше того, підліток підробляв саме на лісосіці…. У результаті саме з поваленою деревиною він і опинися у полоні стихії. Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

Побачила себе в дзеркалі і зрозуміла: так далі жити не можна, не дивно, що чоловіки не звертають на мене уваги

Що потрібно жінці для щастя? Питання риторичне, бо, як кажуть, кожному своє: одним – гроші, іншим – друзі, ще комусь – чоловік… Саме надійного плеча поруч хотілося і Ганні…. Але не було. Тож вона впала у відчай і зовсім перестала з собою стежити. Жінка вирішила поділитися своєю історією з читачами газети ЯСНО і просить представниць прекрасної статі завжди пам’ятати про свою зовнішність. Подробиці – у газеті ЯСНО.

Коли померла мати, брат підпалив хату, щоб нікому не дісталась, бо вона переписала її на мене

Нерідко після смерті батьків за майно між дітьми виникають справжні війни. Доходить і до суду, і до рукоприкладства, і конфлікти  тривають роками. Своєю історію поділилася з читачами газети ЯСНО і закарпатка Ольга. Її родинні розбірки теж не оминули… Неймовірні деталі – у газеті ЯСНО.

Чоловік намалював приголомшливу лисицю заввишки 90 метрів на замерзлому озері

Від його роботи захоплює дух.

Архітектор-дизайнер з Фінляндії на Ім’я Пасі Відгрен прославився своїми неймовірними малюнками тварин, які він створює, використовуючи лопату в якості кисті і замерзлі озеро Піткаярві замість полотна. Шокуючі деталі читайте у газеті ЯСНО.

Пенсіонер зібрав унікальний пікап «Запорожець» із деталей «Жигулів»

Дехто знає про те, що свого часу Запорізький автозавод дрібними партіями випускав вантажні модифікації «Запорожців». Вони називалися ЗАЗ-968МП. Незважаючи на оригінальне рішення, у вигляді вантажівки «Запорожець» мав багато недоліків. Мабуть, найбільшим серед них є дуже скромний розмір вантажної платформи. Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Жінка перетворила вітальню на рай: у неї більше  700 кімнатних рослин

Вона розмовляє з ними і вони віддячують цвітінням

Адріана Сідадес каже, що має вдома більше 700 кімнатних рослин.

 «Я почала збирати їх близько 18 років тому, але саме в умовах карантину моя колекція дійсно зросла, і тепер у мене є понад 700 тропічних рослин. Колекція, ймовірно, коштує близько 10 000 фунтів стерлінгів (373 тисячі гривень). Я нерідко обмінююся квітами з іншими, купую їх в Інтернеті, – розповідає жінка. – Я, мабуть, купила половину своєї колекції та поміняла іншу половину,  витратила понад 1000 фунтів стерлінгів (37 тисяч гривень) на обладнання: самополивні горщики, зчитувачі вологості та світлодіодні лампи. Але для мене колекція безцінна.. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

15-річний хлопець прийняв пологи в своєї матері: усі подробиці

У вагітної  жінки почалися пологи просто у машині. Вона з чоловіком та 15-річним сином не встигла доїхати до перинатального центру, що за 60 кілометрів від їхнього села.

Відтак 15-річний хлопець прийняв пологи в своєї матері. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Чорнослив запобігає серцевому нападу: нові факти про користь сушеної сливи

Чорнослив не просто допоможе травленню, а й збереже кістки і серце. П’ять-шість штук чорносливу щодня – і ви в нормі.

Чорнослив рекомендують у разі проблем із кишківником – у разі метеоризму, відчуття тяжкості, розпирання і болю в животі. Регулярне вживання чорносливу може допомогти запобігти запору. Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

57-річному чоловікові пересадили серце свині

Перший пацієнт, якому зробили пересадку серця свині, назвав єдину в своєму роді медичну процедуру «пострілом у темряві», який міг врятувати йому життя.

У Медичному центрі Університету Меріленду в Балтіморі, штат Меріленд, 57-річному Девіду Беннету пересадили серце свині. Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

Пластичний хірург розповів про бетон у тілах пацієнтів та ампутації рук через невдалі операції

Пластичний хірург розкрив деякі з найбожевільніших речей, які він бачив у своїй кар’єрі, зокрема бетон у тілі пацієнта після невдалої підтяжки сідниць і видалення імплантів, яким було 45 років.

40-річний Джеррі Чідестер, відомий як «Танцюючий хірург», зібрав прихильників із понад 40 500 шанувальників завдяки своїм чудовим відео у одній із соціальних мереж. Вражаючі деталі – у газеті ЯСНО.

В Україні думала про самогубство, а в Африці стала щасливою

Наталія Євтушик родом із волинського міста Ковеля. Їй 25 років. Вона виросла в бідній сім’ї і з дитинства знала лише образи і ненависть оточення до себе. У молодому віці вона поїхала в Африку, аби рятувати дітей від злиднів та проституції. І у цій далекій країні вона зустріла свою долю. Шокуючі подробиці у газеті ЯСНО.

Шестикласник збирає кубик Рубіка за 16 секунд

Школяр розповів, як за пів року опанував спідкубінг і навчився вирішувати складні головоломки.

Одинадцятирічний Матвій Паіс запевняє, що для збирання кубика має спеціальний килим, який фіксує час:

“Коли я відпускаю руки і починаю збирати – час засікається, і коли я знов прикладаю руки – час зупиняється” • Більше цікавого читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост