Хто і за що вбив 37-річну ужгородку

Вбивство 37-річної Габріелли Яцкович із Ужгорода, неабияк сколихнуло е лише Закарпаття, але ы всю Україну • Цілу статтю читай у газеті ЯСНО •

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Моторошні подробиці, які почали з’являтися одна за одною, просто шокують юдей. Нещасну дівчину позбавили життя у власному будинку. Спочатку її били, а потім задушили поліетиленовим пакетом. Тіло поліціанти виявили на горищі.

На жаль, до поліції знайомі звернулися не відразу. Ще 30 грудня зв’язок із дівчиною було втрачено. Але спочатку цьому ніхто не придав значення. Габріеллі писали у Вайбер і вона нібито навіть відповідала. Її кликали разом святкувати Новій рік. Утім вона нібито перебувала то у тітки в Угорщині, яка несподівано захворіла, то на відпочинку у Єгипті. При цьому на світлинах, які нібито прислала ужгородка, її самої не було, а фото були взяті з Інтернету, датовані ще 2019 роком. Та й стиль написання був явно не Габріелли. От знайомі й забили на сполох: де дівчина! Новина розлетілася в Інтернеті, мала тисячі поширень у різних групах. І ще… насторожував факт, що у дворі закарпатки самотньо вив голодний пес Барбос. Сама Габріелла якби кудись їхала, неодмінно когось поросила б потурбуватися за нього, бо тварин просто обожнювала. Та й на роботу вчасно дівчина не з’явилася, хоча завжди була відповідальною.

Відтак знайомі ужгородки врешті-решт звернулися до поліції. На третій день пошуків з’явилася страшна інформація. Тіло дівчини виявили на горищі з пакетом на голові. Померла вона від асфіксії (удушшя), але мала на тілі синці та травму голови. Очевидно, що перед вбивством була боротьба… і, на жаль, дівчина її програла.

А невдовзі правоохоронці оприлюднили і відео затримання підозрюваного, вірогідного вбивці. Оскільки ще не відбувся суд, стовідсотково катом назвати чоловіка не можна.

Це – 30-річний житель Виноградова, який працював на Габріеллу, у якої була в Угорщині фірма. Звати його Ласло. Чоловік є одруженим і має двох доньок. На його сторінці у соцмережі багато фото з дружиною а дітьми.

Він зізнався, що відповідав із телефону Габріелли і в нього вдома під час обшуку знайшли її документи та речі. Переписка велася аж до 5 січня, а самого телефону чоловік позбувся лише за день до затримання. Саме завдяки гаджету його і вдалося швидко вирахувати.

І тут виникли дві версії мотиву вбивства.

Перша – любовна. Як повідомили джерела у поліції, сам Ласло зізнався, нібито у нього з дівчиною був роман. І вона хотіла, щоб вони жили разом, навіть погрожувала, що якщо не погодиться, усе розповісти дружині.

Утім близькі загиблої не вірять у це. Вони кажуть, що Габріелла не могла погрожувати, тим більше, що чоловік жив у неї, а отже – у його сім’ї щось знали про стосунки. Хоча Ласло  і справді жив в ужгородки, та вона це ретельно приховувала від усіх.

«Мало хто знав про його існування. Вона була дуже потайливою, нічого про себе не розповідала, тому оточення вважало її святою людиною», – наголосила знайома вбитої.

Друга версія – майнова.

Треба почати з того, що у Габріелли нещодавно за загадкових обставин помела мати. Тож донька саме в той період оформляла на себе нерухомість бабусі, що дісталися їй у спадок. Знайома родини розповіла, що після смерті матері Габріелла отримала велику спадщину – приватний будинок та квартиру в Ужгороді. Також дівчина дуже довіряла чоловікам, у яких закохувалась • Повний текст читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост