Ґвалтував у гаражі: пенсіонер три місяці глумився над 7-річною дівчинкою

Стали відомі шокувальні подробиці страшного злочину.

На Волині затримали 63-річного чоловіка, якого підозрюють у зґвалтуванні 7-річної дівчинки. Приголомшливі подробиці дитина розповіла своєму батькові, а він уже – копам. Тепер чоловік, який, до того ж, родич потерпілої, – у СІЗО, пише газета ЯСНО

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Про те, що трапилося, дитина розповіла татові лише за кілька місяців. Чоловіка зізнання доньки шокували. Його дружина померла рік тому, тож він сам виховує двох доньок. Каже, влітку, коли все сталося, був на заробітках. Діти лишалися з сестрою. Дізнавшись про злочин – чоловік одразу звернувся у поліцію, повідомляє ТСН.

“Я повірив своїй дитині. Я хотів її захистити”, – говорить він.

Після обшуку чоловіка, на якого вказала дитина, затримали.

“З’ясовано, що упродовж липня-серпня цього року 63-річний житель селища Благодатне кілька разів ґвалтував семирічну дівчинку”, – говорить речниця прокуратури Наталія Мурахевич.

Тим часом факт зґвалтувань підтвердив лікар. В гаражі підозрюваного, де за словами дівчинки,  сталося насилля – знайшли речі, які підтверджували її розповідь. А ще чимало порно з дітьми. Сусіди ошелешені.

Кажуть, чоловік, якого підозрюють в страшному злочині, має 2 доньок і 4 онуків. Все життя пропрацював на заводі. Зараз на пенсії. Постійно щось майструє в себе в гаражі. Дівчинка, яку зґвалтували, часто приходила до родича зі своєю 10-річною сестрою ремонтувати  велосипеди.

Дружина затриманого у те, що її чоловік міг зґвалтувати дитину – не вірить.

“Він для нас найкращий. Ми в це ніколи в житті не повіримо”, – твердить вона, але бодай щось допитатися у чоловіка не може. Він нині у СІЗО.

Аби допомогти потерпілій дитині в соцслужбі створили комісію.

Як повідомили у прокуратурі, до суду керовано звинувачення за двома статтями – зґвалтування дитини та вчинення розпусних дій щодо неї. 

Підозрюваному, якщо його вину доведуть, загрожує до 15 років ув’язнення. А ще його дані потраплять у реєстр педофілів, який вже працює у тестовому режимі • Більше нович читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост