Із Рахова до Маріуполя провезуть прапор України, який підпишуть мешканці 12 областей

Сьогодні, 16 лютого, із заходу на схід України вирушить поїзд Єдності, кінцева точка якого – Маріуполь. Про це повідомляє  MRPL.CITY з посиланням на прес-службу регіональної філії “Донецька залізниця” АТ “Українська залізниця”.


Потяг подолає найдовший пасажирський залізничний маршрут країни за 1806 км. Відомо, що це символічний потяг, який провезе прапор України через 12 областей нашої держави від Рахова (Закарпатська область) до Маріуполя (Донецька область). Перша зупинка буде сьогодні у Львові о 18.43. З початкової станції поїзд відправлятиметься та прибуватиме на кінцеву станцію під Державний гімн України. На кожній зупинці прапор буде підписано мешканцями регіону.

«Крім Львова, прапор України, що подорожує країною цим потягом, урочисто зустрінуть у 14 містах та містечках – Рахові, Квасах, Ясіні, Ворохті, Татарові, Яремчі, Івано-Франківську, Білій Церкві, Кам’янському, Дніпрі, Запоріжжі, Камиш-Зорі , Волноваху, Маріуполі», – йдеться у повідомленні.

На залізничний вокзал Маріуполя поїзд прибуде завтра, 17 лютого о 17:26. До зустрічі поїзда запрошують приєднатись місцевих жителів, городян просять прийти з прапорами України.

На сьогодні на потяг реалізовано 363 квитки (88% заповненості).

ЗакарпатПост