Читайте у свіжому номері газети ЯСНО №7

Життя з папіком

Утриманки: справжня ціна спонсорських стосунків

Утриманки – явище не нове, вони були й раніше, навіть за радянських часів. Цим жінки заробляють на життя. Зазвичай мова йде про молодих дівчат, які заради матеріальної вигоди зустрічаються зі старшими чоловіками, часто одруженими. Вони є їхніми коханками і за це отримують гроші або подарунки. А деколи і те, й інше. Більше – у газеті ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Чому вакцини не врятували від коронавірусу тричі щеплених

Вакцини не діють. Люди з двома, навіть із трьома щепленнями на Закарпатті (та й у всьому світі) все більше хворіють на ковід-19. Для чого ж тоді увесь цей цирк із примусовою вакцинацією?

Цікаво, що як нещеплені, так і ті, що вакцинувалися, новий штам коронавірусу переносять легко, практично на ногах. Серед симптомів – незначне підвищення температури, нежить, сухий кашель, інфекція вражає не легені, а бронхи. Бацила мутувала і летальних випадків майже немає. Про це і більше у газеті ЯСНО.

Чому жінки терплять приниження, побої та погане ставлення від чоловіків і що робити

Ти мріяла про прекрасне сімейне життя, уявляла, як ви проживете довго і щасливо, не знаючи бід і прикрощів із людиною, з якою тебе вже багато що пов’язує. Але в одну мить усі мрії та надії розбиваються про його поганий вчинок. Проте минає невелика кількість часу, біль вщухає, і ти знову готова надаватися мріям і будувати подальші плани життя зі своїм мучителем. Спробуємо розібратися, чому жінкам властиво прощати тих, хто завдає їм болю. Подробиці – у газеті ЯСНО.

Від долі України залежить майбутнє Європи: що стоїть за словами міністра оборони Латвії щодо Німеччини

Серед численних висловлювань щодо загрози масштабного російського вторгнення в Україну гучно пролунала заява міністра оборони Латвії Артіса Пабрікса. Різко розкритикувавши позицію Німеччини, він назвавши її такою, що жодним чином не відповідає вимогам НАТО та ЄС. Найцікавіші деталі – у газеті ЯСНО.

На старості діти про мене забули, тож хату переписала на сусідку. Коли вони дізналися, оскаженіли

Дітям все розповіла відразу за столом, тому що вони не могли дочекатися, щоб дізнатися, кому перейшла спадщина. Син з криком встав із-за столу і сказав, що більше його ноги тут не буде. Дочка з чоловіком-скнарою навіть забрали телевізор, який їм колись подарували на весілля, але залишили в нашому домі, тому що в їх квартирі був більш нової моделі. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Паші біологічка пророкувала долю прибиральника. І яким же був її подив, коли побачила його через 20 років

Ніхто ніколи не знає, як у кого складеться життя. Часто після школи ті учні, які подавали великі надії, яких любили вчителі, нічого не досягають і навпаки… ті, хто був цапом-відбувайлом, кого валили, кому занижували оцінки, досягають нечуваних висот, стають багатими та успішними. І чи каються потім ті вчителі, які несправедливо ставилися до учнів? Ні! Але їм точно стає не по собі! Більше – у газеті ЯСНО.

Знайшли найбільшу родину в Україні: глава сімейства має 203 правнуків

У селищі Доброслав Одеської області живе сім’я, яка налічує 346 дорослих і дітей. Її вважають найбільшою в Україні і вона встановила унікальний рекорд. Найстаршому — Павлу Семенюку — 87 років, наймолодшому — всього два тижні. Дітей у чоловіка 13, онуків — 127, правнуків — 203, і ​​3 праправнуків. Павло Семенюк мріяв про велику родину. Дружина народила йому 13 дітей. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Чоловік «обшив» будинок пластиковими кришечками. Люди вилазять на паркан, щоб сфотографувати його

Пенсіонер з Літина (Вінницька область) «обшив» свій будинок пластмасовими кришками, кольоровими каменями і розбитими шматками плитки і скла. На стінах старої хати Микола Демків, який до цього працював станційним електромонтером, зобразив кольорові квіти та інші візерунки. Про це і більше – у газеті ЯСНО.

Аня вийшла заміж за африканця. Сім’я була проти їхнього шлюбу

Дівчина на ім’я Аня вийшла заміж за африканця. Погляньте, як виглядає їх прекрасна дівчинка!

Ця прекрасна історія кохання почалася в соціальних мережах. Аня познайомилася з молодим хлопцем з Африки. На той момент він був студентом, і незабаром збирався повернутися на батьківщину — як тільки закінчить з навчанням. Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

Жінка народила трійню, але з личками малят було щось незвичайне

Мама не могла повірити своїм очам

У англійки Беккі-Джо вже була дочка Індіана, тому, коли її стало нудити вранці, вона відразу зрозуміла, що знову вагітна. Але вона не знала, який сюрприз їй готує власне тіло!» Мене сильно нудило, у мене сильно боліла голова, тому я записалася на УЗД, де і дізналася, що вагітна трійнею», говорить Беккі-Джо. Це був найбільший шок у моєму житті! У мене в роду не було трійнят, так що це було абсолютно несподівано». Подробиці – у газеті ЯСНО.

На Хустщині двоє братів напилися і молодший зарізав старшого

Страшна трагедія сталася наприкінці року на Хустщині.

У селі Іза після бурхливої пиятики брат зарізав брата.

42-річний чоловік безжально встромив ножа у груди 66-річної рідної людини. Напередодні між ними виникла сварка. Неймовірні деталі – у газеті ЯСНО.

Співмешканець багатодітної матері убив та закопав трирічного хлопчика

У місті Курахове Донецької області чоловік жорстоко вбив та закопав у землю трирічну дитину, яка з народження мала інвалідність. Йому загрожує довічне ув’язнення. Шокуючі деталі читайте у газеті ЯСНО.

Убив дружину і розчленував її тіло, щоб приховати сліди злочину

Чоловіка засудили до довічного позбавлення волі. У суді прокурори довели, що він дійсно убив дружину, а її тіло розчленував. Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Місцевий депутат застрелив на полюванні поліцейського

Слідчі Державного бюро розслідувань завершили розслідування щодо депутата районної ради на Чернігівщині, який застрелив на полюванні поліцейського. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Чоловік зарізав двох людей на очах у дитини, біля садочка

Суворовський районний суд Одеси засудив до 10 років ув’язнення росіянина, який зарізав двох людей. Чоловік скоїв злочин на очах у дитини, біля садочка.

Про це йдеться у вироку суду, оприлюдненому в Єдиному державному реєстрі судових рішень. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Вчені назвали ідеальний продукт проти COVID-19

Знайдено продукт, який зцілить від хронічних захворювань і продовжить життя

Вчені багатьох країн досліджують довголіття і фактори, що впливають на тривалість життя. Один з них – харчування. Daily Express пише про один продукт, який стрімко набирає популярність через його особливі властивості. Доведено, що речовини, які в ньому містяться, зцілюють від хронічних захворювань і продовжують життя. Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

У Львові робот прооперував дівчинку, яка страждала від каменів у жовчі

За допомогою унікального робота-хірурга Da Vinci лікарі Першого територіального медичного об’єднання у Львові змогли прооперували дитину, яка 7 років страждала від каменів у жовчному міхурі. Про це йдеться на сторінці медзакладу у Facebook. Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

Жінка завагітніла дочкою через кілька днів після зачаття сина

Вагітність — це складне, радісний і хвилюючий час у житті матері, оскільки вона демонструє неймовірні здібності жінки до виховання. Люди зазвичай кажуть про зміни, які приносить нова фаза, таких як форма тіла, втома, тяга і нудота. Соціальні, фінансові та емоційні зміни також є нормальними при підготовці до того, щоб стати мамою. Вражаючі деталі – у газеті ЯСНО.

Власний орган став ворогом: 8-річному хлопчику провели надскладну операцію

У Львові хірурги провели непросту операцію – видалили 8-річному хлопчику селезінку, яка стала йому ворогом через захворювання. Шокуючі подробиці у газеті ЯСНО.

Одружилися через 40 років після того, як закохалися

Вони стояли мовчки хвилин зо п’ять. Серце в обох, здавалося, от-от вискочить з грудей. А потім почуття та емоції злились в однім палкім цілунку – такім солодкім, ніжнім і жаданім – як у молодості. Вмить згадалось їхнє знайомство, таємні побачення. Здавалося, що хтось повернув час назад в їхню далеку юність. Їхнє кохання не згасло, а ще більше розцвіло пишним буйним цвітом, назва якому – Любов • Більше цікавого читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост