18 лютого на річках Закарпаття очікується підвищення рівнів води. ПОГОДА

18 лютого по Закарпатській області буде хмарно з проясненнями. Вночі та вранці часом дощ та мокрий сніг, на високогір’ї сніг, в горах місцями значні опади. Місцями налипання мокрого снігу, ожеледь.

Передплачуйте та читайте!

За інформацією Закарпатського обласного центру з гідрометеорології, 18 лютого вдень без істотних опадів. На гірських ділянках доріг ожеледиця. Вітер західний 7-12, вночі в горах місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 2° тепла – 3° морозу, вдень 5-10° тепла, на високогір’ї протягом доби 1-6° морозу.

18 лютого на високогір’ї Закарпатської області у зв’язку зі снігопадом та хуртовиною, очікується значна снiголавинна небезпека (ІIІ рівень).

На річках Закарпатської області у п’ятницю очікується підвищення рівнів води (над рівнями на 8 годину 16 лютого) на 0,5 – 1,5м, в межах корінних берегів, в нижніх течіях Боржави до 2,0 м, можливий початковий вихід води на заплаву (рівень небезпеки жовтий).

В Ужгороді у п’ятницю очікується хмарна погода з проясненнями, вночі часом слабкі опади, вдень без опадів. Вітер західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0-2° тепла, вдень 8-10° тепла.

19 лютого по області хмарно, часом дощ, в горах місцями з мокрим снігом та снігом. Вночі та вранці на окремих ділянках гірських доріг ожеледиця. Вітер південний 5-10, вночі в горах місцями 15-20 м/с. Температура повітря вночі 4° тепла – 1° морозу, на високогір’ї 2-5° морозу, вдень 3-8° тепла, в горах місцями близько нуля.