СБУ відпрацювала заходи з протидії диверсіям на військовому об’єкті Закарпаття

Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України в Закарпатській області провела триденні антитерористичні навчання.

У ході тренувань, представники суб’єктів протидії тероризму перевірили міжвідомчу взаємодію під час виникнення диверсійних загроз, у тому числі, на військових об’єктах.

За легендою навчань, група умовних терористів прибула у регіон для вчинення «диверсії» на одному з об’єктів Збройних Сил України.

фото

Силовики своєчасно зреагували: знешкодили імітаційні саморобні вибухові пристрої та завадили «диверсантам» потрапити на військовий об’єкт.

Завдяки злагодженим діям правоохоронців усі умовні злочинці були затримані, а наслідки їх підривної діяльності нейтралізовані.

Навчання відбувалися у Мукачівському та Берегівському районах в умовах максимально наближених до реальних із використанням спеціальної техніки та озброєння.

фото

Участь у змодельованій навчальній ситуації взяли співробітники підрозділів Служби безпеки України, Національної поліції, Державної прикордонної служби та Державної служби з надзвичайних ситуацій, Держспецзв’язку, військовослужбовці Збройних Сил України, Національної гвардії України, Служби судової охорони, представники обласної держадміністрації.

За результатами навчань, організатори детально проаналізували стан протидиверсійної захищеності військового об’єкта, оцінили дії регіональних суб’єктів протидії тероризму на кожному етапі навчальної ситуації та надали додаткові рекомендації щодо підвищення рівня готовності до протидії відповідним загрозам, – інформують у пресслужбі СБУ. 

ЗакарпатПост