Закарпатець викрав чуже авто і заїхав у паркан

Сьогодні, 21лютого, на лінію «102» звернувся мешканець села Середнє Водяне, що на Тячівщині. Чоловік повідомив, що припаркував своє авто на вулиці Олімпійській та відійшов у справах.

Як повідомили у відділі комунікації поліції в Закарпатті, через кілька хвилин чоловік повернувся, проте автомобіля на місці не застав. За свідченнями очевидців, за кермо «Volkswagen Passat» сів невідомий та швидко від’їхав у напрямку села Верхнє Водяне.

Отримавши відповідне орієнтування, поліцейські розпочали пошуки зловмисника. І вже за кілька хвилин застали його приблизно на 7-ому кілометрі дороги від місця скоєння злочину.

Як виявилося, 45-річний фігурант, втікаючи на викраденому автомобілі, вчинив дорожньо-транспортну пригоду, зіткнувшись із іншим автомобілем та парканом по одній із вулиць села Верхнє Водяне.

фото

Чоловіка затримали в порядку статті 208 КПК України. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом).

Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Відповідно до санкції статті зловмиснику передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

 ЗакарпатПост