Гороскоп на тиждень. 28 лютого – 6 березня 2022 року

Запорука відмінного самопочуття – це фізична і психологічна гармонія з навколишнім світом. Не пливіть проти течії, активізуєте протидію. Особисті ініціативи марні. Візьміть тайм-аут, розслабтеся і чекайте, поки доля пошле ситуації, де ваша участь обов’язкова. Демонструйте еталон друга, партнера, лідера в колективі, який справедливо вболіває за групові інтереси, поставивши хрест на власних егоїстичних амбіціях. І пам’ятайте, зараз поруч з вами побратими по духу, до яких доросли і перебуваєте на одній хвилі, на більше не претендуйте.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

ОВЕН

Якщо потрібно розкрити якусь таємницю, добути відомості, зараз ви маєте блискучий “нюх” розвідника, зумієте вийти на слід і отримати бажану інформацію. Що позитивно позначиться на всьому, особливо на професійній діяльності, бізнесі. Важелі таємного впливу на керівництво у ваших руках.

Сюжети з минулого слід пережити по-новому, змінивши ставлення до життя. Тест – відчуття задоволення, дивовижне полегшення після жертвування особистих ресурсів, викорінення власних образ. Обов’язково займайтеся благодійністю (особливо в ролі психологічного спонсора), який опікує потребуючих, виявляючи співчуття і милосердя до нещасних, прощайте тих, хто наплював в душу. Це не принизить, а піднесе вас, як особистість.

ТЕЛЕЦЬ

Ви чарівні, кохані й бажані. Зачарувати оточуючих, стати популярними, буде не важко. Рідні, близькі, друзі, колеги вас обожнюють, відповідайте взаємністю і головне – подружіться з ними. Виявіть братську відданість. Вас об’єднають спільні погляди, захоплення, інтереси. Старайтеся поєднувати громадську діяльність з особистим життям, соціум – невичерпне джерело енергії.

“Працювати” де-небудь заради грошей зараз нерозумно, користі буде більше від дружніх зв’язків, спільної діяльності у союзах, асоціаціях, ділових співтовариствах. Займайтеся справами, які відповідають духу часу, йдучи в ногу з інноваційними технологіями, поєднуючи їх з отриманими раніше фундаментальними знаннями. Минулий досвід є детонатором устремлінь в майбутнє.

БЛИЗНЮКИ

На порядку денному успішна самореалізація у професійній сфері, бізнесі. Зараз ви досягли вищого статусу в суспільстві, у кожного він свій і він є напрацюваннями минулого. Працюйте з творчим завзяттям, заробляйте гроші, втілюйте творчі ідеї, зміцнюйте посадове реноме, дотримуючись службової субординації. Домашні справи теж не залишайте на “самоплив”, тут докладені зусилля повернуться сторицею.

Чим би не займалися, намагайтеся всюди отримувати задоволення, радіти душею за отриманий результат. Якщо чогось дуже хочеться, не відмовляйте, а втілюйте в дію то бажання, воно благословенне. Балуйте себе, коханих, на всіх фронтах!

РАК

Триває процес інтенсивного розвитку, наповнюючи вас філософською мудрістю. Старі переконання відходять у минуле. Щоб зміцнити духовний стрижень, беріть кермування в руки і дійте, не дозволяючи собою маніпулювати! Попутний вітер удачі надуває життєві вітрила у перспективному напрямку. Як в справах, так і любові. Закохані опиняться на сьомому небі від щастя. Батьків порадують успіхи дітей, шлюбні пари зміцнять відносини. Або поставлять крапку, якщо їх уже нічого не пов’язує. Суджені нині – дволикі, то тирани, то благодійники, але при компромісному ставленні до взаємних обов’язків, сімейний корабель не розіб’ється об рифи побутових проблем.

ЛЕВ

Будьте напоготові, хитро маневруйте, щоб не потрапити під каблук сильніших за себе. У вас в руках таємні важелі впливу і це найголовніше. Перебуваючи між передовою і тилом, збалансуйте “хочу” і “треба”, основне завдання – очолити закулісний фронт і діяти спільно з партнерами (діловими, шлюбними).

Успіх супроводжуватиме зразкових таємних стратегів, які вміють плідно співпрацювати з людьми, тонко відчувати їх психологічний стан. Не будьте скнарою, інвестуйте власні ресурси у прибуткові проєкти. Тоді і партнери розщедряться. Бізнес отримає друге дихання, оскільки вдасться з’ясувати всі плюси і мінуси в роботі та усунути недоліки. Прислухайтеся до власних думок, ідей, вони є істинним орієнтиром, а чужі пропозиції – глобальним допоміжним чинником у моменти ухвалення важливих рішень.

ДІВА

“Який ішов, такого й зустрів” – це про вас. Подібне привертає подібне. У діловому співтоваристві так само закладається база співпраці на майбутній рік. Ваші партнери – дзеркало, де відбивається всі напрацьовані навички, якості характеру, як хороші, так і погані. Не подобається, працюйте над собою і змінюйтеся на краще, щоб відносини не дали фатальну тріщину.

Якщо в подружньому тандемі панує щастя, ви бажані й кохані- чудово! А якщо ні, значить занадто зациклені на минулих любовних зв’язках, марите колишніми почуттями, тут потрібно ставити крапку.

ТЕРЕЗИ

Акумулятор сили, творчого вогню, грошових потоків – службова сфера. Підбирайте психологічний ключ до сердець залежних від вас людей, колег, помічників, роботодавців і неодмінно продемонструйте професійну майстерність. За це вас будуть поважати. Зараз сила, влада, на стороні інших, а вам залишається тонко відчувати дух службової ієрархії, щоб правильно керувати і підкорятися. Дотримуйтеся дисципліни, сумлінно трудіться, ваше завдання стати зразковим ланкою в діловій команді. “Буксувати”, сачкувати – підводити колектив – протипоказано. Професіоналам, які мріють про кар’єрні злети, слід зайнятися цікавими проєктами.

СКОРПІОН

Ви на романтичній хвилі, любовні янголи з радістю допомагають тріумфу серця. Облаштовуйте особисте життя, розважайтеся, фліртуйте, чарує шанувальників. І творити з новими проєктами, у творців-Скорпіонів зоряний час успішної самореалізації.

Життя прекрасне – і є гра, яка несе насолоду. Геть гнітючі проблеми! Заряджайтеся енергією щастя, її має вистачити на цілий рік. Зараз “з’ясується” – чи платить улюблена ідеальна половинка взаємністю. Якщо немає, потрібно терміново “вжити заходів”, швидше за все в пориві самовпевненості десь помилилися, взявши низький чуттєвий темп. Надолужуйте, змінюючи тактику, тоді вдасться завоювати будь яке неприступне серце!

СТРІЛЕЦЬ

Сексуальна чарівність вирує, зачаровуючи протилежну стать. Але пускатися в загули, на жаль, не можна. Це спокуса. Вибираючи між сім’єю і роботою, віддайте перевагу сімейним обов’язкам. “Покинуте” особисте життя вимагає термінової модернізації. Дбайте про близьких, це ваші вчителі, наставники. Рідний дім – джерело життєвої енергії, колиска духовної еволюції. Погоджуйте всі плани, бажання, дружно співпрацюйте, розгрібаючи домашні проблеми. Приборкуючи прагматичне его, жертвуючи заради щастя сім’ї, ви робите високий благородний вчинок. Будуйте домашню цитадель, яка згодом стане надійним захистом у критичний момент. Залагодити проблеми на роботі домочадці теж допоможуть. Вони є опорою не тільки вдома, але і у професійних справах.

КОЗЕРІГ

Щоб застрахуватися від конфліктів, уникайте критики, всім властиво помилятися, і ви теж не святі угодники. Освоюйте мистецтво психолога, прислухайтеся до вимог близьких, у них інші смакові пристрасті, потреби, ідеали. Догоджаючи собі, зробіть так, щоб ваші пропозиції, ініціативи були до душі всім, запалювали на спільні заходи. Брати, сестри, сусіди, колеги повинні стати вам гідними друзями, компаньйонами. Сфера партнерства благословенна. Знайте, тих, хто нині вміє поступатися, йти на компроміс, ділити порівну радості та негаразди. Тоді ніяка напасть не здолає.

ВОДОЛІЙ

Ви у розквіті життєвих сил, де пристрасне “хочу” диктує свої умови. Погоджуйте особисту свободу дій з вимогами оточення, ідіть назустріч їхнім побажанням. “Дай” і “на” має бути збалансованим. На чуже не зазіхайте. Працюйте, не гребуючи ніякими навантаженнями, подужаєте. Байдкувати собі на шкоду.

У бізнесменів, професіоналів пік розквіту. Натхненні співпраця принесе невтомним трудівникам багаті плоди. Начальству теж натякніть, що ви заслужили на вищу зарплату. Воно почує прохання і відреагує. Якщо немає, шукайте нову роботу. Матеріальні обмеження зараз щодо вас несправедливі.

РИБИ

Вам всюди раді, двері сердець відкриті навстіж, публіка в захваті. Не помиліться з вибором партнерів, вам потрібні хазяйновиті, практичні, розумні супутники, як на території ділового співробітництва, так і в подружньому житті. Впевнено “кермуйте”, без авторитарних фокусів, поважаючи чужі інтереси, догоджаючи, допомагаючи. І щиро люблячи.

Відносини “я-ти” вкрай наелектризовані, проявляться всі плюси і мінуси, де потрібно переформатувати відносини і почати все з чистого аркуша. Не впадайте у відчай, якщо чаша подружнього щастя спорожніла, не біда, це тимчасове закономірне випробування і не привід для розлучення • Повний гороскоп читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост