Легкі гроші: справжня ціна спонсорських стосунків

Служба ВВС зняла про утриманок документальний фільм,  у якому показано різні боки цього заняття • Цілу статтю читай у газеті ЯСНО •

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Ведуча спілкується з дівчатами, які є утриманками, і раніше мали стосунки за гроші або тільки думають потрапити в цю індустрію.

Одна з героїнь – Валентина. Вона веде легкий спосіб життя, зустрічається з декількома чоловіками і їй начебто нормально. Дівчина каже, що з усіма чоловіками підтримує емоційний зв’язок, має партнерські відносини та оплату за них. Вона сподівається завести приємні знайомства та отримати допомогу у бізнесі. Героїня не приховує те, чим займається, але й повією себе не вважає.

Друга героїня Ясмін – студентка, з якою спілкуються у стінах університету. Вона чула про такий легкий заробіток від інших студенток. Каже, що дівчата йдуть на це, бажаючи отримати якомога більше грошей в короткі терміни, щоб наблизитися до яскравого, красивого життя, яке вона бачить у соціальних мережах. На її думку, заробіток від таких зустрічей дозволить повністю закрити всі побутові потреби та завести корисні знайомства. Але сама дівчина моральна, не готова до подібних стосунків і не приймає їх.

Далі йдеться про Люка, хлопця, якого фінансові труднощі також підштовхнули стати утримачем. Хлопець ділиться своїм досвідом подібних стосунків, приховує своє обличчя та каже, що йому від цього не по собі і навіть соромно. Він переконує, що йому доводиться одягати маску, зображати почуття за гроші і це все дуже його гнітить та тисне на свідомість.

Відтак ведуча йде на зустріч до засновника найбільшого сайту з пошуку утриманок, який живе в дорогому будинку і називає себе головним «папіком».

Зі спілкування стає зрозуміло, що він вважає свою діяльність цілком законною, говорить про спонсорські стосунки не як про проституцію чи ескорт, а що дає учасникам приємне спілкування та гарне життя, якого вони хочуть. Сам він живе з на 40 років молодшою за себе дівчиною, яка потурає йому абсолютно у всіх бажаннях.

Також у фільмі показано історію декількох дівчат, яких використали і кинули без грошей. Більше того, вони навіть самі власним коштом оплатили готель для зустрічей, а гроші на їхні рахунки навіть після виконання всіх бажань «замовника» не потрапили. Також розповідається про інші ризики, адже дівчина фактично йде надавати сексуальні послуги і не знає, що на неї чекає. Тим не менше, у фільмі ніхто нікого не засуджує, у ньому показані мотиви та причини, чому дівчата йдуть на подібні оборудки, вірячи у легкі гроші • Повний текст читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост