Україна та Росія поїхали на переговори на кордоні з Білоруссю: Кулеба виключив капітуляцію

Переговори Росії та України в районі річки Прип’ять на українсько-білоруському кордоні мають розпочатися протягом години. Про це повідомив представник президента України у Конституційному суді Федір Вениславський в ефірі радіо “Эхо Москвы”.

Тим часом “Українська правда” з посиланням на свої джерела повідомляє, що голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія, який представить Україну на переговорах, дістається місця зустрічі.

“Найближчою годиною-другою буде на місці”, – йдеться в повідомленні Telegram -каналу УП. Off the record о 08:52, пише Обозреватель

У неділю, 27 лютого, президент України Володимир Зеленський домовився із самопроголошеним главою Білорусі Олександром Лукашенком про те, що українська делегація зустрінеться з російською без попередніх умов. Зустріч пройде на українсько-білоруському кордоні, в районі річки Прип’ять. Про це Зеленський повідомив у своєму Telegram.

Лукашенко взяв на себе відповідальність за те, що на час проїзду, переговорів та повернення української делегації всі літаки, гелікоптери та ракети, розміщені на білоруській території, залишаться на землі.

Прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков уточнив журналістам, що переговори пройдуть у Гомельській області. Конкретне місце переговорів на кордоні двох країн не розкривають.

ЗакарпатПост