Моряк, що втопив у Іспанії яхту російського олігарха, повернувся до України і вирушає на фронт

Чоловік зазначив, що його викликатимуть до суде, лише якщо власник судна подасть позов про відшкодування.

Українець Тарас Остапчук, який у перші дні війни втопив яхту російського олігарха Олександра Міхеєва, повернувся до України, щоб продовжити боротьбу із російськими військами, пише ТСН

Чоловік запевняє, що щойно побачив влучання ракети в житловий будинок у Києві вирішив, що потрібно негайно припиняти агресію.  «Треба помститись і просто в цю мить», – каже чоловік.

Він каже, що знає, що власник того судна, на якому він працював, безпосередньо причетний до виготовлення російських гелікоптерів і не лише, тож рішення прийшло негайно.

Чоловік розповідає, що під арештом провів добу, а вже у суді пояснив свої дії помстою і іспанський суд його відпустив. Але Тарас додає, що до суду йому можливо доведеться повернутись. «Якщо власник судна подасть зиск на відшкодування, я буду вимушений приїхати на розгляд цієї справи», – каже чоловік.

Тарас розповідає, що щойно він вийшов із зали суду, то довелося дати кілька десятки інтерв’ю  різним виданням. І чоловік радіє, що різні європейські країни продовжують арештовувати яхти різних російських олігархів.

Нагадаємо, що моряк втопив судно керівника «Ростеху», компанії, яка і виготовляє зброю для армії загарбників. Відомий близькими зв’язками з Путіним.

ЗакарпатПост