Site icon zakarpatpost.net

Українці просять ЄС та США закрити небо: у соцмережах розпочали флешмоб #CloseTheSky

Українці у соцмережах розпочали флешмоб на підтримку рішення НАТО щодо закриття неба над Україною. Англійською мовою вони звертаються до своїх друзів за кордоном, політиків та ЄС та США з проханням піти на важливий крок – заборонити російській військовій авіації літати над територією України та скидати свої бомби на мирні міста.

“Російські ракети можуть вразити будь-який будинок, у будь-якому районі моєї країни. Всі в небезпеці. Кожен може опинитися під загрозою повітряної атаки. Вся моя сім’я в небезпеці. Тому що небо над Україною нічим не захищене. Багато хто з вас запитував, як ви можете допомогти. Я потребую тебе зараз більше, ніж будь-коли. Виходьте протестувати і просіть свої уряди закрити небо над Україною“, – пише українка Марія Бровді, яка запустила флешмоб, пише Обозреватель.

“НАТО відмовляється закривати українське небо. Вони побоюються, що їхня підтримка України спровокує Третю світову війну. Але війна вже почалася. Пишіть листи своїм політикам та урядовцям. Висадіть їх у соцмережах. Вимагайте закрити небо над Україною. Ви наша остання надія. змінити ситуацію! Переконайте свій уряд закрити – небо! #CloseУкраїнськеНебо #CloseTheSky”, – написала вона.

Бровді також закликала всіх українців звертатися до своїх друзів та діаспори щодо страху ЄС з проханням вимагати від їхніх урядів підтримати закриття неба над Україною. У такому разі російська військова авіація не зможе пролітати над територією України.

ЗакарпатПост

Exit mobile version