Із Закарпаття 80 дітей-футболістів відправили до Італії, де на них очікує «Ювентус»

Сьогодні Закарпаття відправило перших 80 дітей-футболістів до Італії, де на них очікує туринський «Ювентус». Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Віктор Микита.

Частину коштів від продажу газети буде перераховано на підтримку Збройних Сил України

Гранди європейського клубного футболу за участі Української асоціації футболу (УАФ) та координації Закарпатської ОВА створили механізм транспортування дітей із різних регіонів України до тренувальних баз на території Європи.

За словами Віктора Микити, таким чином з’явилася можливість вивезти дітей з «гарячих» точок. В Італії вони зможуть тренуватися, харчуватися, проживати та навчатися коштом міжнародних футбольних клубів.

«Водночас приємно відзначити, що завдяки цій співпраці від європейських футбольних клубів ми системно отримуватимемо гуманітарні вантажі з найнеобхіднішим для регіонів, де сьогодні складна ситуація.

Щиро дякую команді Української асоціації футболу на чолі з Андрієм Павелком та нашим закордонним партнерам за увагу до Закарпаття і всебічну підтримку», — наголосив очільник краю, йдеться на сайті Закарпатської ОВА.

ЗакарпатПост