У Вінниці обстріляли телевежу: що відомо

Про це повідомляють у Держспецзв’язку України. 

Частину коштів від продажу газети буде перераховано на підтримку Збройних Сил України

Вранці 16 березня окупанти обстріляли телевежу Концерну РРТ (входить до сфери управління Держспецзв’язку) у Вінниці.

Ефірне мовлення в місті тимчасово не працює.

☝️Тому нагадуємо мешканцям Вінниці, що наразі отримати доступ до українського мовлення безкоштовно можна кількома способами:

📡На супутнику. Українські телеканали розкодовані на супутнику. Це означає, що доступ до мовлення безкоштовний. Для перегляду телебачення, потрібен супутниковий ресивер та супутникова антена.

🖥На Youtube. Більшість українських каналів мають власні канали на Youtube. Якщо у вас є швидкий інтернет, знайдіть у мобільному додатку або на веб-сторінці на бажаному каналі Youtube. Якщо швидкість інтернету невисока, оберіть налаштування відео нижче роздільної здатності (три крапки у верхній частині відео – якість – 360р або 480р – цього буде достатньо).

📹На ОТТ-сервісах. На платформі YouTV, Sweet TV, Omega TV, MEGOGO, Kyivstar TV, Oll tv доступ до українського телебачення тепер теж безкоштовний. Знайдіть бажаний канал у застосунку або на вебсторінці улюбленої платформи.

📱У Дії в розділі Послуги. Для цього потрібно оновити застосунок.

Крім того, слухайте українське радіомовлення через інтернет-радіо: radioplayer.ua та в застосунку Дія.

Нині триває Національний телерафон #UAразом: провідні національні телеканали UA:Перша, Рада, 1+1, Україна, ICTV, СТБ, Інтер, Україна24, ТРК Київ об’єдналися для того, щоб оперативно надавати глядачеві перевірену інформацію про в Україні.

ЗакарпатПост