У путіна заявили, що прогресу в переговорах немає

Прессекретар президента рф Дмитро Пєсков заявив, що росія та Україна поки що не наблизилися до підписання будь-яких домовленостей.

Частину коштів від продажу газети буде перераховано на підтримку Збройних Сил України

Джерело: Пєсков, якого цитує РИА Новости та Интерфакс, УП

Дослівно Пєсков на запитання, чи росія та Україна близькі до підписання домовленостей: “Ні, робота триває – коли буде прогрес, ми повідомимо”.

Деталі: Прессекретар путіна також заявив, що росія “не зможе взяти до уваги” рішення Міжнародного суду ООН, який 16 березня ухвалив, що рф має негайно припинити бойові дії в Україні.

“Ні, ми не можемо взяти це рішення до уваги. Міжнародний суд має таке поняття, як “згода сторін”. Тут жодної згоди бути не може… У даному випадку це те, що ми не можемо взяти до уваги”, – сказав представник кремля.

Коментуючи опублікований Financial Times проект “мирної угоди” між Україною та рф, Пєсков заявив, що у цій публікації “елементи правильні є, але загалом вона невірна”.

“У цій публікації багато компіляції інформації, яка озвучувалася, яка була в публічному полі, про ті теми, які на порядку денному. Але зібрано все невірно, і по суті вона не вірна. Елементи правильні є, але загалом це не відповідає дійсності”, – сказав Пєсков.

ЗакарпатПост