«Закарпатський легіон» накриває ворога не тільки смертоносним вогнем, але й пропонує зберегти життя, скласти зброю й заробити

Про це повідомляє речник 128-ї Закарпатської бригади Ярослав Галас

Частину коштів від продажу газети буде перераховано на підтримку Збройних Сил України

«Закарпатський легіон» накриває ворога не тільки смертоносним вогнем, але й пропонує зберегти життя, скласти зброю й заробити.

Артилерійський дивізіон 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади обстрілює територію, де розміщені російські війська, спеціальними снарядами, напакованими листівками з детальними інструкціями здачі в полон. 122-міліметрові снаряди вибухають у повітрі й листівки падають на позиції росармії.

У них детально розписаний алгоритм здачі в полон із гарантіями збереження життя, гуманним ставленням, можливістю телефонного спілкування з рідними в РФ, амністією й поверненням додому після завершення бойових дій.

Крім того, військовим РФ, що добровільно складуть зброю, виплачується грошова компенсація в розмірі 5 мільйонів рублів. Російські військові здаються 128-й бригаді навіть без листівок, однак інструкції з гарантіями будуть додатковим стимулом припинити бойові дії й скласти зброю.

ЗакарпатПост