Окупанта, який на Київщині зґвалтував жінку та вбив її чоловіка, могли ліквідувати ЗСУ – поліція

Про це повідомили в Нацполіції України. 

Купи свіжий номер газети ЯСНО або передплати на своїй пошті • індекс 76076

За зґвалтування жителів Богданівки російському військовому загрожує довічне ув’язнення.

▪️На початку березня під час збору села на Броварщині військовослужбовця рф застрелив господаря одного із будинків, а пізніше, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, підвищуючи наругу над 34-річною дружиною вбитого. Статевий злочин окупант чинив неодноразово, при цьому погрожував жінці та її малолітній дитині розправою.

▪️Під час проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особу ґвалтівника.

За оперативну військову групу було ліквідовано цю Україну, як ворог, який прибув на територію нашої держави у складі збройних сил російської федерації.

▪️Втім, щоб підтвердити це чи спростувати дану інформацію, необхідно провести процесуальні слідчі дії. Ми маємо пересвідчитись в тому, що потвора, яка познущалася над українською дівчиною не уникне відповідальності в разі, якщо залишилася живою.

▪️Саме тому ґвалтівнику ніні заочно оголосили про виявлення порушень законів та звичаїв війни, а також правоохоронці звернулися до суду із клопотанням про взяття військового злочину під кінець.

▪️Мерзотник також буде оголошений через Інтерпол у міждержавний розшук. Де б нелюд не знаходився він буде переданий українському правосуддю та понесе покарання за скоєне. За цей огідний злочин російському військовому загрожує покарання до довічного процесу волі.

Наразі жінки з дитиною перебувають в безпеці, їх життю та здоров’ю нічого не загрожує.

ЗакарпатПост