«Відьомський котел» закликав усіх відьом України та відьом світу об’єднатися та покарати путіна

Ритуал складатиметься із трьох частин.

Читайте газету ПОРАДИ щотижня!

Про це повідомляє ТСН з посиланням на езотериків у Instagram.

«31 березня, у 29 місячний день, день пристріту та прокляття, ми, відьми України у співдружності із закордонними колегами, проведемо ритуал покарання ворога українського народу – Володимира Путіна. Ритуал складатиметься з 3 частин. Ми попереджаємо нашого ворога! Першу частину ми проведемо у місці сили України, на горі, у капищі», – йдеться у повідомленні.

Друга частина ритуалу буде проводитись у квітні, в іншому місці сили, у слов’янській країні із підключенням іноземних колег.

«На перемогу нашого великого народу, на удачу, успіх і відкриття доріг! І нехай усі боги війни – Один, Тор, Перун – супроводжують нас!», – додають відьми.

Анонсують і третю частину ритуалу – кам’яний мішок для ворога, тобто ізоляцію, усунення від влади, втрату підтримки ближнім оточенням.

Спеціально для ТСН.ua організатори ритуалу поділилися деякими його подробицями, але при цьому багато деталей і дат вони не розкрили з «магічних міркувань».

«У нас зібрано вже близько 40 осіб. Кожна група практиків матиме свої обряди. У тому числі на захист, процвітання та добробуту країни. Також підключаємо колег по всьому світу до різних етапів ритуалу. Набрали майже 150 осіб», – розповіли організатори-чаклунки.

День для ритуалу обраний не випадково – це 29 місячний день, останній у місячному циклі. Крім чорної частини ритуалу, 90% будуть на благо, захист і процвітання України. Але саме про чорну частину за магічним кодексом чарівниці мають попередити.

«Простим людям у це краще не лізти», – стверджують організатори ритуалу, але є у вас потенціал, магічні сили та сміливість, то залишайте заявку під постом у соцмережах. Після цього вас запросять до закритого чату, де всіх перевірять «своїми методами».

Зауважимо, що раніше радник глави Офісу президента Олексій Арестович у Facebook звернувся до українських бойових відьом та відунь. Він запропонував Чорнобаївку як нове місце для шабашів. «Дівчатка, по-перше, так тримати», – зауважив він.

Додамо, що засновник віканства (однієї з релігій сучасних відьом – ред.) Джеральд Гарднер описував випадок, коли 1 серпня 1940 року всі відьми Британії зібралися на березі Ла-Маншу, щоб зусилля волі зупинити Гітлера.