Anonymous оголосили війну західним компаніям, що залишаються в Росії

Міжнародна хакерська група Anonymous оголосила війну західним компаніям, які продовжують вести бізнес в Росії попри повномасштабне вторгнення в Україну та запроваджені санкції.

Купи свіжий номер газети ЯСНО або передплати на своїй пошті • індекс 76076

Про це Anonymous повідомляє у Тwitter.

• Набагато більше інформації, коротких новин, відео, мемів, жартів у Telegram https://t.me/zakarpatpost

Зокрема, хакери повідомили про злам поштових скриньок та оприлюднення вмісту понад 200 тисяч листів російської юридичної фірми Capital Legal Services, понад 150 тисяч електронних листів, 8,2 тисячі файлів і кілька сотень гігабайтів даних державної компанії “Мосекспертиза”. Також Anonymous атакувала та злила інформацію Липецького заводу, який випускає танки та зенітні установки.

“Наступна кіберціль Anonymous — західні компанії, які все ще ведуть бізнес у Росії”, — повідомили хакери.

Зазначається, що загалом з Росії пішли майже 500 компаній. А ті, що залишились, хакери закликають позначати у соцмережах, щоб “дати їм зрозуміти, що вони йдуть за ними”.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА» Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк

ЗакарпатПост