“Бучанська різанина” була навмисною, РФ прагне знищити якомога більше українців – Кулеба

Міністр вимагає від G7: запровадити ембарго на нафту, газ, вугілля; закрити всі порти для російських суден і товарів; відключити всіх російських банків від SWIFT.

Купи свіжий номер газети ЯСНО або передплати на своїй пошті • індекс 76076

• Набагато більше інформації, коротких новин, відео, мемів, жартів у Telegram https://t.me/zakarpatpost

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що “бучанська різанина” була навмисною, росіяни прагнуть знищити якомога більше українців.

Про це він повідомив у Twitter, пише УНІАН

“Бучанська різанина була навмисною. Росіяни прагнуть знищити якомога більше українців. Ми маємо зупинити їх і вигнати. Я вимагаю нових руйнівних санкцій від G7 вже зараз”, – зазначив Кулеба.

Зокрема, міністр вимагає ембарго на нафту, газ, вугілля; закриття всіх портів для російських суден і товарів, відключення всіх російських банків від SWIFT.

Звільнення Бучі: що відомо

1 квітня мер Бучі Анатолій Федорук підтвердив, що українські військові вигнали російських окупантів. Відступаючи, росіяни мінували цивільні споруди, об’єкти інфраструктури та деякі ділянки в межах населеного пункту.

У звільненому місті українські військові почали зачистку території від диверсантів і російських посібників.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА» Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк

ЗакарпатПост