Закарпатець налагодив схему перетину держкордону призовниками

Про це повідомляє Управління СБ України в Закарпатській області 

Передплати газету ПОРАДИ на своїй пошті – індекси 91145, 76778 🇺🇦

У Закарпатській області СБУ викрила місцевого мешканця, який налагодив схему незаконного перетину державного кордону особами призовного віку.Зловмисник «продавав» довідки про непридатність до проходження військової служби відповідно до висновку військово-лікарської комісії.З такою довідкою, його «клієнти» мали змогу безперешкодно виїжджати за межі нашої країни.Вартість такої послуги фігурант оцінив у 20 тис. євро з однієї особи.

• Набагато більше інформації, коротких новин, відео, мемів, жартів у Telegram https://t.me/zakarpatpost

Правоохоронці затримали ділка і помістили до ізолятора тимчасового тримання.Заходи з викриття здійснювалися спільно зі слідчими Нацполіції Закарпаття, співробітниками внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби за процесуального керівництва Закарпатської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА» Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк

ЗакарпатПост