Кулеба закликав місію Міжнародного кримінального суду приїхати до Бучі для збору доказів

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба закликав місію Міжнародного кримінального суду приїхати до Бучі для збору доказів.

Купи свіжий номер газети ЯСНО або передплати на своїй пошті • індекс 76076

• Набагато більше інформації, коротких новин, відео, мемів, жартів у Telegram https://t.me/zakarpatpost

Про це глава МЗС України заявив у неділю, 3 квітня, в ефірі британського радіо Times UK radio, інформує Telegram-канал МЗС, пише УНІАН

Міністр підкреслив, що ці докази будуть використані в міжнародних та іноземних судах задля притягнення до відповідальності тих, хто вчинив ці звірства.

Кулеба повідомив, що МЗС України вже направило відповідний запит до Міжнародного кримінального суду.

“Неможливо було уявити таке в ХХІ столітті, але це відбувається на наших очах. Росія гірша за ІДІЛ”, – наголосив Кулеба.

Як повідомляв УНІАН, перед цим Кулеба заявив, що “бучанська різанина” була навмисною, росіяни прагнуть знищити якомога більше українців.

Він озвучив вимогу до G7: запровадити ембарго на нафту, газ, вугілля; закрити всі порти для російських суден і товарів; відключити всі російські банкі від SWIFT.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА» Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк

ЗакарпатПост