Святослав Вакарчук дав концерт для 128-ї Закарпатської бригади. ВІДЕО

Новиною на своїй сторінці у соцмережі поділилася 128 окрема гірсько-штурмова Закарпатська бригада – Закарпатський легіон

Купи свіжий номер газети ЯСНО або передплати на своїй пошті • індекс 76076

• Набагато більше інформації, коротких новин, відео, мемів, жартів у Telegram https://t.me/zakarpatpost

“Вітання лідера гурту Океан Ельзи / Okean Elzy Святослава Вакарчука бійцям 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади”, – зазначено у дописі.

На відео лідер гурту вітає бійців і каже: “Великою честю для мене було зустрітися з вами тут, на місці дислокації . Хочу побажати витримки, удачі, залишайтеся живими і неушкодженими. Разом, усією Україною, відсвяткуємо перемогу, коли вона настане! Я в це точно вірю, як і кожен із вас! Слава Україні!”

У репертуарі були як розкручені пісні, так і лемківська композиція «Под облачком», виконана спеціально для «Закарпатського легіону». Святослав Вакарчук нагадав штурмовикам, що народився в Мукачеві й деякий час жив із батьками в самому центрі міста на вул.Духновича. Після концерту відомий співак поспілкувався з бійцями в невимушеній обстановці й подякував їм за звитягу й героїзм у протистоянні з Росією.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА» Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк

ЗакарпатПост