Увага! Потрібна допомога! Тварин із екопарку у Харкові хочуть приспати!

Увага! Потрібна допомога! Тварин із екопарку у Харкові хочуть приспати!

Купи свіжий номер газети ЯСНО або передплати на своїй пошті • індекс 76076

• Набагато більше інформації, коротких новин, відео, мемів, жартів у Telegram https://t.me/zakarpatpost

Нардеп Олександр Фельдман, ледве стримуючи сльози, звернувся до харків’ян: «Екопарку більше немає. Сьогодні до кінця дня буде ухвалено рішення про приспання тигрів та левів, їхні вольєри розбиті після обстрілу росіянами.

«Зруйновано вольєри, зруйновано всю інфраструктуру, дивом залишилися живі тигри та леви. Дуже сильно постраждали їхні клітини, вони будь-якої миті можуть вийти на вулицю, у тяжкому стані споруду, де знаходяться ведмеді.

Сьогодні приймається рішення, у нас часу до вечора, або всіх умертвити, приспати, або прийняти якийсь момент їхнього перевезення. Жодних шансів, ідей, щоб їх перенаправити, немає.

Якщо буде знайдено якусь ідею, можливо, когось, врятуємо, маленьких ягуарів, пантер. Але всіх дорослих тварин, швидше за все, буде знищено», — сказав Фельдман у відеозверненні.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА» Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк

ЗакарпатПост