Bild: як змінився Зеленський за 41 день війни

Bild: як змінився Зеленський за 41 день війни

Між цими фотографіями всього 41 день: Президент України Володимир Зеленський 22 лютого (зліва) та 4 квітня 2022 року

Війна на знищення кремлівського диктатора Володимира Путіна (69) змінює світ, змінює кожного з нас.

Купи свіжий номер газети ЯСНО або передплати на своїй пошті • індекс 76076

• Набагато більше інформації, коротких новин, відео, мемів, жартів у Telegram https://t.me/zakarpatpost

Також президент України Володимир Зеленський (44), чия армія вже 41 день бореться з російськими загарбниками, захищає країну – і не хоче поступатися за будь-яку ціну, пише німецька газета Bild

Звірства путінських військ у Бучі, Ірпіні та Ворселі, воєнні злочини проти мирного населення – тортури, терор, холоднокровні вбивства – наклали відбиток на Зеленського. Настільки жорстокі, холоднокровні, нелюдські розправи над мирним населенням путінськими військами.

Коли Зеленський у понеділок прийшов на місце військових злочинів у Бучі, світ побачив помітно враженого та напрочуд серйозного президента. Його обличчя: позначене болем і смутком.

Володимира Зеленського 4 квітня в Бучі
Володимир Зеленський 4 квітня в Бучі Фото: RONALDO SCHEMIDT/AFP

Під час візиту до невеликого містечка, де щойно знайшли сотні тіл мирних жителів, у Зеленського були очевидні темні кола та відросла борода. Він з’явився у темно-зеленому светрі та камуфляжному військовому жилеті й у супроводі збройних сил безпеки оглядав руйнування.

Зеленський сказав: «А тепер подивіться, що відбувається щодня (…) (…). Це воєнні злочини, і вони будуть визнані світом геноцидом».

Навряд чи можна собі уявити. Цей знімок був зроблений 22 лютого, за два дні до російського вторгнення. Поголений Селенський у чудовому костюмі і краватці на прес-конференції зі своїм естонським колегою Аларом Карісом (64).

Незадовго до війни: Президент України 22 лютого 2022 року в Києві
Незадовго до війни: Президент України 22 лютого 2022 року в КиєвіФото: HANDOUT/AFP

Між двома записами всього 41 день, але, здається, ціла вічність…

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА» Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк

ЗакарпатПост