Site icon zakarpatpost.net

Найбільше війська росії вбили російськомовних людей, яких вони прийшли “захищати”

Як приклад, очільник країни назвав Маріуполь, Харків, Мелітополь та Бердянськ.

Купи свіжий номер газети ЯСНО або передплати на своїй пошті • індекс 76076

• Набагато більше інформації, коротких новин, відео, мемів, жартів у Telegram https://t.me/zakarpatpost

Президент України Володимир Зеленський заявив, що найбільше російські окупанти вбили тих людей, яких вони прийшли “захищати” – російськомовних.

Про це він повідомив в інтерв’ю турецькому каналу Habertürk. Як приклад, очільник країни назвав міста, в яких ворог особливо жорстоко знущається над цивільними російськомовними людьми – Маріуполь, Харків, Мелітополь та Бердянськ.

“Особливо Маріуполь і Харків, де було дуже багато російськомовних людей. Більше всього вони саме вбили там тих людей, про яких вони сказали, що вони прийшли захищати. Люди, які там, російськомовні, вони там ненавидять все російське. А ще декілька років тому вони вважали себе братами/сестрами, у них кордони… Зараз вони ненавидять і не розуміють, за що це – ракетами в цивільних людей. Сотні дітей загинули від прямого бомбардування”, – поділився Зеленський.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА» Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк

ЗакарпатПост

Exit mobile version