Дачу Медведчука на Закарпатті арештувала держава. ВІДЕО

Арештовані активи товариства, кінцевим бенефіціаром якого є дружина Медведчука

Купи свіжий номер газети ЯСНО або передплати на своїй пошті • індекс 76076

• Набагато більше інформації, коротких новин, відео, мемів, жартів у Telegram https://t.me/zakarpatpost

7 квартир, 2 майнових комплекси, дороговартісні предмети мистецтва та транспортні засоби будуть передані в управління агенству з розшуку та менеджменту активів (АРМА), повідомляє Національна поліція України

▪️ 6 квітня проведено (https://t.me/UA_National_Police/3023) санкціоновані судом обшуки за місцями знаходження нерухомості, що зареєстрована на вищезазначене товариство, зокрема і на дачі Медведчука «Ведмежа дубрава». Вилучено понад 300 картин відомих художників (Бокшай, Ерделі, Манайло, Шолтес, Глюк), снігоходи, квадроцикли та авто.

▪️Крім того, за процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора задоволено клопотання слідчих про арешт семи квартир та двох майнових комплексів. Також готуються клопотання до суду про накладення арешту на вилучене в ході обшуків майно.

▪️Кошти, отримані від реалізації арештованих активів, можуть бути використані для потреб ЗСУ та відбудови зруйнованої ворогом інфраструктури.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА» Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк

ЗакарпатПост