Дівчинка з Закарпаття продала волосся, щоб допомогти воїнам-захисникам України

Новину у соцмережі повідомила Інна Митрович

Купи свіжий номер газети ЯСНО або передплати на своїй пошті • індекс 76076

• Набагато більше інформації, коротких новин, відео, мемів, жартів у Telegram https://t.me/zakarpatpost

За її словами, дівчинка з Мукачева продала волосся, аби вилучені кошти передати бійцям 128-ї бригади на придбання балістичних шоломів.

“Хочу розповісти про неймовірну дівчинку з Мукачева Іванникову Софію 12 років.Наша юна героїня сьогодні передала нам кошти для придбання балістичних шоломів. Кошти які вона отримала, за продаж свого волоссячка, яке вона підстригла. Ви навіть не уявляєте, які емоції мене переповнюють. Що твориться в душі🥺. Які в нас діти ростуть❤ !!! Це гордість нації ! ! ! Це наше майбутнє !Доречі три роки тому Софійка також підстригала волосся і передавала на лікування онкохворій дівчинці ! Я свято вірю, що з такими людьми і дітками як у нас, ми переможемо !!!! Наші хлопці, чоловіки, захисники будуть гордитися ось такими вчинками і будуть твердо йти до перемоги!!!!Софієчка, дякуємо тобі і твоїм батькам за виховання і тіточці яка зв’язалася зі мною!!! Ви неймовірні!!!!‼️ЗБІР ТРИВАЄ‼️5168757384780880Митрович ІннаНе залишайтеся байдужими, бо навіть діти розуміють, що без нашої допомоги хлопці ризикують життям!!!”, – зазначено у повідомленні.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА» Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк

ЗакарпатПост