Голова Єврокомісії Урсула фон дер Ляйен виїхала на поїзді до Києва

Голова Єврокомісії Урсула фон дер Ляйен виїхала на поїзді до Києва.

Купи свіжий номер газети ЯСНО або передплати на своїй пошті • індекс 76076

• Набагато більше інформації, коротких новин, відео, мемів, жартів у Telegram https://t.me/zakarpatpost

Як повідомляє Deutsche Welle, в ніч на п’ятницю, 8 квітня, вона вирушила з польського Пшемисля, розташованого приблизно за 13 кілометрів від кордону з Україною, пише УНІАН

Як уточнило агентство dpa, фон дер Ляйен прибуде до Києва у складі делегації за участю верховного представника ЄС із закордонних справ і політики безпеки Жозепа Борреля, прем’єр-міністра Словаччини Едуарда Хегера і ряду європарламентарів.

Планується, що в Києві вона зустрінеться з президентом України Володимиром Зеленським.

Відзначається, що Урсула фон дер Ляйен – перший високопоставлений європейський політик, який з моменту різанини в Бучі відвідує українську столицю.

У середині березня прем’єр-міністр Словенії Янез Янша, а також глави урядів Польщі та Чехії Матеуш Моравецький і Петро Фіала зустрічалися в Києві з Зеленським. Тоді вони закликали інших західних лідерів наслідувати їхній приклад і тим самим продемонструвати солідарність з українським народом у боротьбі проти російського вторгнення.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА» Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк

ЗакарпатПост