“Не пускай сина до армії”: СБУ перехопила передсмертне прохання окупанта

Більше ніж шість тижнів ЗСУ продовжують захищати нашу країну і знищувати окупантів. Наразі ворог вже втратив майже 19 тисяч осіб і сотні одиниць техніки.

Купи свіжий номер газети ЯСНО або передплати на своїй пошті • індекс 76076

• Набагато більше інформації, коротких новин, відео, мемів, жартів у Telegram https://t.me/zakarpatpost

Розуміючи, що у них є тільки два шляхи – або 200-им, або 300-им – окупанти готують передсмертні прохання своїм близьким, про що свідчить черговий аудіоперехоплення СБУ, пише УНІАН

“Все робіть, щоб він до армії не пішов! Як його почнуть призивати, то мамку проси, хай дядьку Гену підключає. Скажи, хай усе зробить, щоб його до армії не забрали! Це буде моє останнє… чого я хочу”, – попросив окупант.

Окупант говорить, що з його роти залишилося 10 чоловік, але командування не хоче їх виводити з України. Тож розуміє, що їх тут просто “покладуть”. 

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА» Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк

ЗакарпатПост