У Бучі 6-річний хлопчик приніс на могилу матері консерви. Фото облетіло світ

У Бучі 6-річний хлопчик приніс на могилу матері консерви. Фото облетіло світ

Стало відомо трагічні подробиці загибелі жінки у Бучі, 6-річний син якої приносив на могилу мами на подвір’ї їхнього будинку консерви. Страшне фото дитини на могилі померлої мами облетіло світ.

Купи свіжий номер газети ЯСНО або передплати на своїй пошті • індекс 76076

• Набагато більше інформації, коротких новин, відео, мемів, жартів у Telegram https://t.me/zakarpatpost та Інстаграм @zakarpatpost

З’ясувалося, що жителька Бучі померла не від голоду, як повідомлялося раніше, у неї лишилося ще двоє дітей, окрім маленького Влада. Трагічну історію розповіло видання Обозреватель із посиланням на Телеграф.

Кілька днів тому іноземні фотографи Rodrigo Abd та Narciso Contreras опублікували зроблені у звільненій від російських окупантів Бучі на Київщині страшні фото, де два хлопчики, Влад та Вова, прийшли на могилу померлої під час окупації міста рашистами мами. Молодший хлопчик, 6-річний Влад, приніс мамі консерви.

Тоді повідомлялося, що жінка померла від “голоду та стресу”.

Маленький Влад із Бучі
Влад зі старшим братиком прийшли до мами на могилу
Хлопчик приніс мамі сік та консерву

Однак журналісти розшукали знайомих родини й дізналися, що сталося насправді.

Загиблу жінку звали не Ірина Танюк, як повідомлялося раніше, а Марина Наумець. Вона працювала нянею у приватному дитячому центрі. Їй було всього 34 роки.

Осиротіли троє дітей – 13-річна Софія, 10-річний Володимир та 6-річний Владислав.

“За словами жителів, жінка не впоралася зі стресом на тлі воєнних дій і померла в укритті багатоквартирного будинку, про голод не йдеться. Можливо, не витримало серце”, – пояснюють журналісти.

Мама хлопчика з Бучі, фото якого на її могилі вразило світ, була нянею в дитячому садку: деталі трагедії

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА» Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк

ЗакарпатПост