Депутат із росії закликав заблокувати сервіс YouTube, щоб жодна людина в рф не могла ним користуватися

Віцеспікер нижньої палати російського парламенту, Державної думи, Петро Толстой закликав заблокувати сервіс YouTube, щоб жодна людина в Росії не могла ним користуватися.

Купи свіжий номер газети ЯСНО або передплати на своїй пошті • індекс 76076

• Більше коротких новин, відео, мемів, жартів, фото у Telegram https://t.me/zakarpatpost та Інстаграм @zakarpatpost

«Час визнати, що YouTube – ресурс, що веде відверто підривну та антиросійську діяльність, тому настав час вжити відповідних заходів. І бажано зробити це так, щоб ні під яким VPN зайти не можна було, пише Радіо Свобода

9 квітня стало відомо, що YouTube заблокував канал парламентського телебачення Держдуми. Офіційна представниця МЗС РФ Марія Захарова заявила, що сервіс «підписав собі вирок».

Раніше США запровадили санкції проти Держдуми Росії. Санкції передбачають, зокрема, заборону для американських організацій мати справу з суб’єктами, що потрапили під них. YouTube належить корпорації Google.

На канал, як стверджується, було підписано 145 тисяч користувачів, а загальна кількість переглядів відео перевищувала 100 мільйонів.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА» Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк

ЗакарпатПост