Орбан вважає, що різанина в Бучі могла бути інсценуванням

За словами президента Володимира Зеленського, один з очільників країн ЄС вимагав доказів, що Бучанські воєнні злочини не були інсценованими – за даними джерел, мова про прем’єра Угорщини Віктора Орбана.

Купи свіжий номер газети ЯСНО або передплати на своїй пошті • індекс 76076

• Набагато більше інформації, коротких новин, відео, мемів, жартів у Telegram https://t.me/zakarpatpost та Інстаграм @zakarpatpost

Про це президент України розказав у інтерв’ю німецькому виданню Bild, пише “Європейська правда”.

Володимир Зеленський розповів, що один з провідних європейських політиків хотів побачити докази правдивості злочинів у Бучі. 

На запитання журналіста, чи є цей політик ЄС головою європейського уряду, Зеленський відповів ствердно. 

Президент не хотів говорити про те, хто йому це сказав, але процитував європейського політика: “Покажіть нам докази, що це не інсценізовано”.

Не пов’язані одне з одним джерела “Європейської правди” та “Української правди” підтвердили, що Зеленський говорив про прем’єр-міністра Угорщини Віктора Орбана.

Не зрозуміло, де Орбан озвучив свою вимогу надати докази. Після Бучанської різнанини, за даними “ЄП”, спілкування офіційного Будапешта з українською стороною не було.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА» Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк

ЗакарпатПост