Війна – не привід, щоб не читати газети! 128-ма Закарпатська бригада про публікації про себе

Про це у соцмережі пише 128 окрема гірсько-штурмова Закарпатська бригада – Закарпатський легіон

Купи свіжий номер газети ЯСНО або передплати на своїй пошті • індекс 76076

• Більше коротких новин, відео, мемів, жартів, фото у Telegram https://t.me/zakarpatpost та Інстаграм @zakarpatpost

128 бригада – на сторінках військово-польової газети

На бойових позиціях, де розташовані підрозділи 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади, далеко не завжди є стабільний мобільний зв’язок і інтернет. Тому один із способів дізнатися новини про своїх товаришів – військово-польова газета.

Днями вийшов другий номер газети сил оборони Запорізького краю «Козацька слава», який майже повністю присвячений «Закарпатському легіону». У випуску – ілюстровані новини про знищену нашими хлопцями новітню російську техніку, військові злочини окупантів, про полонених із числа високих чинів «русні», засоби впливу ЗСУ на ворога, зворушливі історії про героїв-штурмовиків, їхніх вірних четвероногих друзів, волонтерство, а також епіграми та карикатури.

Газету вже роздають бійцям на передових позиціях 128 гірсько-штурмової бригади.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА» Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк

ЗакарпатПост