Незаконно вирубаний на Закарпатті ліс відправляють у зону бойових дій

Вилучена деревина вже готується для відправки в райони бойових дій.

Передплати газету ЯСНО на своїй пошті • індекс 76076

• Більше коротких новин, відео, мемів, жартів, фото у Telegram https://t.me/zakarpatpost та Інстаграм @zakarpatpost

Про це у соцмережі FB повідомив очільник Закарпатської обласної військової адміністрації Віктор Микита:

“Як і зазначав учора, незаконно вирубаний ліс, котрий був вилучений у «ділків» на Тячівщині, вже готується до відправки в райони ведення бойових дій нашими підрозділами.

 Оперативно забезпечуємо логістику.

З цієї деревини будуть облаштовані бліндажі, укриття та окопи на позиціях військових.

Так, розумію, що хтось не вкрав та не поділився з кимось награбованим. Однак ми точно знаємо, кому сьогодні ця деревина буде дуже корисною і допоможе ефективно знищувати окупанта з правильно облаштованих позицій.

Стоїмо разом, плече до плеча!
 Ми переможемо, ми – на своїй землі!
Слава Україні!
Героям слава!”, – йдеться у повідомленні очільника регіону.

За такі дії винним загрожує позбавлення волі на строк до семи років. Оперативники наразі встановлюють коло осіб, причетних до лісової злочинності. У справі триває досудове розслідування.

Нагадаємо, у період військового стану щодня на ЗСУ також вилучаються автомобілі водіїв, які керують т/з в стані алкогольного чи іншого сп’яніння.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк

ЗакарпатПост