Подивитися на мертвого жириновського прийшов путін: поховали українофоба під співи гундяєва

Через путіна з зали вигнали навіть почесний караул.

Щотижня – найсвіжіші новини

Москва попрощалася з затятим українофобом Володимиром Жириновським, який помер, за офіційними даними, 6 квітня. Помер він від ускладнень коронавірусу після восьми уколів вакцини РФ від COVID-19.

Відспівував українофоба в Храмі Христа Спасителя сам глава РПЦ кирило, повідомляє УНІАН.

Після цього тіло жириновського перевезли в Дім союзів, де з одіозним посіпакою Кремля попрощалася вся путінська еліта, в тому числі міністр оборони шойгу, друг путіна медведєв і сам глава росії.

Деякі люди зібралися біля Будинку союзів з квітами і в траурних нарядах.

Відомий журналіст Андрій Цаплієнко у своєму Telegram-каналі оприлюднив коментар щодо фотографій, зроблених на похороні Жириновського.

«Для того, щоб путін подивився на мертвого жириновського, від труни прибрали навіть почесний караул. Хоча медведєв перед цим прощався із Жириновським, по протоколу – з почесной вартою»,- ідеться у повідомленні.

Про смерть жириновського стало відомо ще 25 березня, але тільки 6 квітня російська влада офіційно підтвердила смерть скандального лідера ЛДПР.

ЗМІ повідомили про госпіталізацію українофоба володимира жириновського 9 лютого. За даними джерел російських медіа, у політика діагностували 75% ураження легень на тлі інфікування коронавірусом.

При цьому спершу в партії інформацію заперечували, а потім додали, що лідер ЛДПР перебуває у московській клініці у стабільному стані і навіть дистанційно займається робочими справами.

Тим не менше, як стверджували співрозмовники у партії на умовах анонімності, росіянина під’єднали до апарату ШВЛ. Його стан важкий.

Жириновський кілька тижнів приховував від колег інфікування, щоб буцімто не дискредитувати російську вакцину, яку він вколов собі 8 разів.