Українські артилеристи відправили до Жириновського понад 90 окупантів

Українські артилеристи завдали потужного і влучного удару по окупантах під час їхньої атаки. В результаті знищено ворожу техніку та понад 90 загарбників.

Щотижня – найсвіжіші новини!

Про це повідомляє ТСН, з посиланням на оперативно-тактичне угруповання «Схід».

Українські захисники продовжують стримувати агресора в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід». 11 квітня їх атакували війська окупантів, але зазнали поразки.

«Російські фашистські війська здійснили 1 атаку. Також наша артилерія завдала вогневе ураження по скупченню особового складу та техніки. Під час боїв наші воїни знищили:

особового складу – 92, танків – 1, БТР/БМП – 3, артилерійських систем – 3, АТ – 24, гелікоптерів – 1, БПЛА – 3», – повідомляють в оперативно-тактичному угрупованні.

Нагадаємо, що про смерть лідера Ліберально-демократичної партії та українофобського російського політика Володимира Жириновського стало відомо 6 квітня.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк

ЗакарпатПост