“Таємна” донька путіна намагається здати в оренду свій розкішний пентхаус за кругленьку суму

Про таємну доньку Путіна не чув, напевно, лише той, хто не читав пресу останній місяць.

Передплати газету ЯСНО на своїй пошті • індекс 76076

• Більше коротких новин, відео, мемів, жартів, фото у Telegram https://t.me/zakarpatpost та Інстаграм @zakarpatpost

19-річна Луїза Розова (справжнє ім’я Єлизавета Кривоногих) та її мати Світлана Кривоногих володіють розкішним пентхаусом у Санкт-Петербурзі, в закритому кварталі на набережній Фонтанки, побудованому німецькою будівельною компанією Engel&Voelkers як “клубний будинок” з безліччю “елітних квартир”, пише ТСН

Пентхаус, де мешкає таємна дочка Путіна / © spbguru.ru/novostroyki/446-hovard-palace
Пентхаус, де мешкає таємна дочка Путіна / spbguru.ru/novostroyki/446-hovard-palace

Видання Daily Mail повідомляє, що мати (екскоханка Путіна, яка працювала прибиральницею до знайомства з диктатором) та її донька намагаються здати в оренду елітну квартиру за 7700 фунтів стерлінгів на місяць (більше 9 тис. доларів), включаючи сплату комунальних платежів. Видання опублікувало й світлини розкішних апартаментів. Квартира вся в позолоті, з терасою з видом на Неву, а в коридорі зі стелі звисає гігантська люстра.

Луїза Розова поки що не потрапила під санкції, на відміну від старших доньок “фюрера” – Марії Воронцової та Катерини Тихонової.

Марія Воронцова та Катерина Тихонова / ©
Марія Воронцова та Катерина Тихонова

Ім’я Кривоногих не згадується ріелтором, який рекламує квартиру, що здається, площею 447,4 кв. м, але відомо, що її пентхаус — єдиний точно такої площі в комплексі, де розташована 21 квартира. У Світлани та її доньки Лізи також є будинок у Монако вартістю 3,1 мільйона фунтів стерлінгів, а “колишня коханка” Путіна — одна з найбагатших жінок Росії — має фінансовий та майновий стан, що оцінюється в 74 мільйони фунтів стерлінгів (близько 80 млн доларів).

Пентхаус, де мешкає таємна дочка Путіна / © spbguru.ru/novostroyki/446-hovard-palace
Пентхаус, де мешкає таємна дочка Путіна / spbguru.ru/novostroyki/446-hovard-palace

На початку 2000-х квартири в цьому пентхаусі були продані найближчим друзям Путіна — олігархам Василю Шестакову, Аркадію Ротенбергу, Юрію Ковальчуку, Миколі Шамалову, Сергію Фурсенку та Олексію Мордашову.

Нагадаємо, до того, як Росія напала на Україну, Єлизавета Кривоногих вела блог в Instagram під псевдонімом Луїза Розова, який налічував 84 тисячі підписників.

Однак незабаром їй довелося закрити обліковий запис після того, як її захлиснула хвиля хейту від фоловерів. Як кажуть, від хейту до санкцій — лише один крок.

Пентхаус, де мешкає таємна дочка Путіна / © spbguru.ru/novostroyki/446-hovard-palace

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк

ЗакарпатПост