Із кремля посипалися перші погрози через затримання кума путіна Медведчука

Медведчука затримали напередодні увечері.

Передплати газету ЯСНО на своїй пошті • індекс 76076

• Більше коротких новин, відео, мемів, жартів, фото у Telegram https://t.me/zakarpatpost та Інстаграм @zakarpatpost

Експрезидент росії, а нині заступник голови Ради Безпеки рф Дмитро Медведєв відреагував на затримання кума путіна Віктора Медведчука, пригрозивши українській владі.

Про це він написав у Telegram-каналі, пише ТСН

Медведєв обізвав “виродками” окремих представників української влади, які “хочуть вибити” свідчення з Віктора Медведчука, засудити його, а потім обміняти на полонених. Російський чиновник пригрозив їм, заявивши, що радить “уважно озиратися” і “міцно замикати двері”.

“Окремі виродки, які називають себе “українською владою”, повідомляють, що хочуть вибити свідчення з Віктора Медведчука, потім швидко і справедливо засудити його, а потім обміняти на полонених. Цим діячам варто уважно озиратися на всі боки і міцно замикати двері на ніч, щоб самим не опинитися в числі осіб, що обмінюються”, – написав він.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк

ЗакарпатПост