Жінка-військовослужбовець викрила російського диверсанта в Ужгороді

Прихильник «руского міра» напав на жінку-військовослужбовця в Ужгороді. Це трапилося в районі стадіону Авангард.

Передплати газету ЯСНО на своїй пошті • індекс 76076

• Більше коротких новин, відео, мемів, жартів, фото у Telegram https://t.me/zakarpatpost та Інстаграм @zakarpatpost

Побачивши жінку в військовій формі, невідомий одразу підійшов до неї й почав говорити, за мовою було зрозуміло, що чоловік не є місцевим мешканцем, пише у соцмережі Закарпаття News

Невідомий говорив, що Україна програє у війні, що ця війна не має сенсу, після чого спробував вчинити напад на жінку-військовослужбовця. Вона змогла дати йому відпір, підбігли перехожі, скрутили нападника і викликали поліцію. При цьому нападник погрожував військовій розправою.

Втім, як стало відомо редакції, поліція не взяла жодних пояснень в очевидців, а просто забрала чоловіка й відвезла у відділок. Неофіційно стало відомо, що чоловіка хотіли відпустити після сплати штрафу за дрібне хуліганство. Військова звернулась до своїх товаришів по батальйону територіальної оборони. Вони перебувають за межами області, тож не змогли самостійно вирішити проблему. Однак, один з військових батальйону, депутат облради Федір Шандор зв’язався з керівництвом поліції і настійливо порекомендував їм не забувати, що їхнє завдання – бути на сторожі закону.

Після чого поліція змушена була почати працювати. В помешканні невідомого провели обшук, під час якого знайшли російську символіку та зброю. На місці працюють правоохоронні спецпідрозділи.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк

ЗакарпатПост