Британське видання пише, шо у Шойгу обширний інфаркт «не з природних причин»

Загадка оточує главу оборони путіна після того, як його вбив «масовий» серцевий напад «не з природних причин».

Передплати газету ЯСНО на своїй пошті • індекс 76076

• Більше коротких новин, відео, мемів, жартів, фото у Telegram https://t.me/zakarpatpost та Інстаграм @zakarpatpost

Стверджують, що Сергія Шойгу «виключили з гри» через підозру на страх перед здоров’ям минулого місяця після зустрічі з путіним.

Про це пише британська газета thesun.co.uk

62-річний Леонід Невзлін, провідний російський бізнесмен і заклятий ворог путіна, зробив це в шокуючому дописі у Facebook.

Він заявив, що російський міністр оборони Шойгу, який відігравав важливу роль у вторгненні росії в Україну, також перебуває в реанімації.

Він написав: «Шойгу вибув із гри, він може стати інвалідом, якщо виживе.

«У нього раптом стався серйозний серцевий напад. Він у реанімації, підключений до апаратів.

«Ходять чутки, що серцевий напад не міг статися з природних причин».

Екс-співвласник нафтового гіганта ЮКОС у засланні пов’язував надзвичайні претензії з невідомими джерелами в Москві.

Він не сказав, коли вважає, що у Шойгу був серцевий напад.

Це сталося, коли Шойгу нібито був помічений 8 квітня на похороні ультраправого ультранаціоналіста Володимира Жириновського.

Шойгу також був помічений 13 квітня на відеоконференції з путіним та іншими міністрами щодо розвитку Арктики.

Він одягав костюм і робив нотатки, очевидно, записуючи вказівки путіна. 

Але раніше були запитання про те, чи використовуються фейкові кадри на цих сесіях, коли путін бачить дистанційну зустріч з міністрами.

Твердження про підозру на серцевий напад не є першими і слідують за попередніми чутками про серцево-судинні проблеми 66-річного чоловіка.

Антон Геращенко, який працює в МВС України, написав у Facebook, що Шойгу отримав інсульт після зіткнення з путіним.

Інші чутки припускають, що зникнення Шойгу пов’язано з тим, що путін наказав йому діяти з віддаленого ядерного бункера на Уралі .

Були також неодноразові заяви про те, що його відсторонили.

Отруєння?

Невзлін стверджує, що серцевий напад Шойгу не є природним, що може свідчити про те, що путін проводить отруєння свого найближчого оточення – нібито фетиш російського тирана і відданий перевагу методу боротьби зі своїми ворогами .

Власник мільярдера “Челсі” Роман Абрамович нещодавно став жертвою підозри на отруєння – нібито з використанням хімічної зброї.

У звітах стверджується,  що після того, як він приєднався до мирних переговорів між Росією та Україною , він осліп на кілька годин  , а шкіра злущилася з рук і обличчя  .

Метод забрав життя колишнього російського переворотника та критика Путіна Олександра Литвиненка, який помер у Лондоні після отруєння полонієм-210 у 2006 році.

У той час як колишній російський подвійний агент Сергій і дочка Юлія Скрипаль були отруєні «Новичок» у Солсбері у 2018 році – вони вижили.

Тоді як українська розвідка навіть стверджувала, що представники російської еліти планують отруїти самого путіна.

У Головному управлінні розвідки Міністерства оборони  України  заявили, що “група впливових”  кремлівських  інсайдерів планує скинути  путіна .

Це відбувається через те, що путін нібито нападає на десятки людей у ​​своєму найближчому оточенні, яких він звинувачує у невдалому вторгненні в Україну.

У своєму дописі у Facebook Невзлін також стверджував, що 20 генералів міністерства оборони – всі зі штабу – були затримані у справі про “корупцію”, що розширюється на 10 мільярдів доларів, під час якої було заарештовано 150 співробітників ФСБ.

Він стверджував, що всі затримані генерали – зі «штабів», а не з поля в Україні, але жодних доказів такого масового затримання під час війни в Україні не надав. 

Серед затриманих – Владислав Сурков – чоловік, який стоїть за жахливою пропагандистською машиною росії – він перебуває під домашнім арештом.

Сергія Шойгу помітили, як повільно йшов на похороні колишнього ультранаціоналіста, що викликало чутки про серйозну загрозу здоров'ю

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк

ЗакарпатПост