Разом із “Москвою” на дно моря пішла щіпка за 40 мільйонів доларів

Невзоров пояснив, чому “гордість путіна” пішла на дно

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше коротких новин, відео, мемів, жартів, фото у Telegram https://t.me/zakarpatpost та Інстаграм @zakarpatpost

Деталі: незмінний друг України журналіст Олександр Невзоров поділився історією чергового рашистського ідіотизму, пов’язаного з потопленням крейсера “Москва”.

Він пише, що путінські адмірали були абсолютно впевнені у невразливості «Москви». Саме тому крейсер заліз у небезпечну зону, де до нього могли дістатись українські ракети.

“І справа не в системах виявлення, відображення, перехоплення та ін. Ні. Командування Чорноморського флоту одержало наказ вірити в чудотворну силу однієї хріновинки, яка з 2020 року прикрашала інтер’єр крейсера. Це була тріска, чарівна магічна тріска, здатна відводити від корабля ракети і торпеди.Щіпочку купили за 40 мільйонів доларів, її притягнув і вручив Степашин.
Офіційне формулювання звучало так:

«Християнська реліквія – частка Хреста Господнього – зберігатиметься на флагмані Чорноморського флоту – ракетному крейсері “Москва”. Це шматочок дерева розміром лише кілька міліметрів. Він знаходиться всередині металевого хреста ХІХ століття, а той, у свою чергу, зберігається у спеціальному ковчезі”, – пише Невзоров.

Тріска за 40 млн., як відомо, не спрацювала і разом з крейсером вирушила на дно. Казкові ідіоти!

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк

ЗакарпатПост