Луганщина: Гайдай повідомив про початок наступу російських військ, вони зайняли Кремінну

Наступ військ РФ на Луганщині «повільно, але вже почався», вони зайняли Кремінну, повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай в ефірі Радіо Свобода.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше коротких новин, відео, мемів, жартів, фото у Telegram https://t.me/zakarpatpost та Інстаграм @zakarpatpost

«Був величезний наступ вночі. Орки підтягнули десятки одиниць важкої техніки і одночасно пішли в прорив, тому відтягнулись трохи наші захисники на нові позиції. Але Кремінну орки вже зайняли», – сказав Гайдай.

За його словами, у Кремінській громаді залишились 3500-4000 людей, тривають вуличні бої, і евакуація неможлива. На своїй фейсбук-сторінці голова ОВА повідомив, що у Кремінній російські війська поцілили у сім житлових будинків та у фізкультурний центр «Олімп», там пожежа у 2400 кв.м.

«Так само обстрілюють дуже потужно і Лисичанськ, і Попасну. Я думаю, той наступ, який ми мали на увазі, повільно, але вже розпочався», – сказав Гайдай.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк

ЗакарпатПост