“М’ясник Алеппо”: що відомо про нового командувача війни рф проти України Дворнікова

За розповідями товаришів зі службі, у Дворнікова важкий характер, він постійно використовує ненормативну лексику під час спілкування з підлеглими.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше коротких новин, відео, мемів, жартів, фото у Telegram https://t.me/zakarpatpost та Інстаграм @zakarpatpost

На початку квітня стало відомо про те, що в Росії призначили нового командувача повномасштабної війни в Україні – генерала Олександра Дворнікова. Таке рішення було прийнято після провалів путінської армії в Україні.

УНІАН розповість, що відомо про Олександра Дворнікова, підлеглі якого причетні до військових злочинів проти мирного населення Маріуполя.Play Video

Живе Дворніков у Московській області в селищі Калінінець. Володіє житловим будинком на ділянці у 15 соток теж в Московській області.

З 8 квітня 2022 року призначений командувачем угруповання російських військ, задіяних у ході відкритого військового вторгнення в Україну, до цього часу був командувачем угрупованням військ “Південь”.

Чому Дворнікова називають “м’ясником Алеппо”

Дворніков керував бойовими діями групи російських військ у Сирії, які призвели до масової загибелі місцевого цивільного населення. У березні 2016 року за участь у знищенні мирних громадян Сирії указом російського президента заохочений званням “Героя Росії”.

Військовий експерт Юрій Федоров розповідав, що поки Дворніков командував у Сирії, російські літаки бомбили населені пункти, які перебували під контролем повстанців, зокрема, місто Алеппо. За рахунок цього він отримав прізвисько “кат Алеппо” або “м’ясник Алеппо”.

За розповідями товаришів зі служби, у Дворнікова важкий характер, він постійно використовує ненормативну лексику під час спілкування з підлеглими. У разі провалу завжди шукає винних серед своїх підлеглих.

Експерти кажуть, що він буде завалювати трупами своїх солдатів позиції противника в умовах наступу. Такі методи він вже використовував у Сирії.

Дворніков: особисте життя

Поплічник Путіна одружений, його дружину звуть Ірина. Також у них є двоє доньок – Світлана і Марія. Старша донька працює психологом, незаміжня. Молодша – проходить військову службу в Південному військовому окрузі. Заміжня, виховує дочку.Дворніков з дружиною ІриноюДворніков з дружиною Іриною

Дворніков і його дочки

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк

ЗакарпатПост